TES
-
Dili Doki #849 csak azt nem vágom h miért feltétlen "hiba" h nincsenek attribok... amíg nem láttad az egész rendszert működésben sztem kár leírni... másrészt lehet h a perkekkel annyira eltalálják h már nem azért lesznek "álmatlan éjszakáid" h most a köv. szintlépésnél erőre v ügyességre v mire is rakj, hanem h milyen perket válassz... a Morrowind után nekem az Oblivion is egyszerűnek tűnt, mégis nagyon jó volt vele játszani, sztem ez lesz a Skyrimban is... és még mindig fenntartom h esetleg van a játéknak olyan eleme amiről semmit sem mondtak még és ami mégis befolyásoló erejű lesz a karakteredre nézve.
Miután nincsenek csillagjegyek és a képességek sem úgy működnek mint korábban kell h vmi működtesse a 10 fajt és ne csak a kinézetben térjenek el. Vhogy úgyis összehozzák h a breton inkább caster a nord v az ork inkább meele a khajit meg az argorian meg inkább tolvaj karakter lehessen ahogy eddig.... erre már csak a világ miatt is szükség van, eléggé hülyén venné ki magát hogy az az argorian aki eddig lazán (2 részen át) úszott/lélegzett víz alatt most elvesztené ezt a fajbéli képességét...