TES
-
Dili Doki #844 nem tudom hány napja már h folyamatosan azt látni a fórumban a játék jó lesz de nem lesz rpg, meg mégsem olyan jó mert túlzottan leegyszerűsítik stb stb... miért siránkozunk ennyit egy olyan játékról ami ki sem jött a megjelenéséig pedig még hátra van több mint 4 hónap.... alapból sztem még sok olyan dolog van a bethesda zsebében a játékkal kapcsolatban amit nem mondtak el nekünk, minek is lőnék le előre az összes poént.... valószínűleg van olyan eleme is a játéknak amit még csak most fejlesztenek, ergo még megváltoztathatja az egész koncepciót kicsit... szóval sztem kár rinyálni (bocs ha erős a kifejezés nem bántani akarok csak bakker ennyi pesszimizmussal csoda h nem az ereinket vagdossuk...) továbbá... lehet félreolvastam vmit... elvileg nem lesz kasztrendszer mindenki tudhat mindent... akkor 1 harcos miért ne alkimiázhatna? v pl 1 tolvaj miért ne érthetne hozzá? (méregkeverés mond vkinek vmit?) miért kell leáltalánosítani azt h a harcos kovácsol a tolvaj akármit csinál a varázstudó meg herbalista... épp ez az ami vicc... 1 varástudó mi a fenének akarna növényekkel foglalkozni neki pl az enchantolás sokkal testhezálóbb... más: szintén vicc az h mindenki még mindig a tolvaj mágus harcos kasztokban látja az igét... nézzük csak: ha én varázsló vagyok pl oblivionban felrakok magamra fortify health/speed/strenght varázslatot előveszem a pallost esetleg shield v reflect damage és ha nem elég a sebzésem akkor bármilyen touch spell megteszi vagy idézek 1 dremora lordot amíg összekapom magam... akkor miért ne lehetne 1 varázsló (akár 1 mezei köntösben is) közelharcos?
Na de ami számomra lényeges: ne temessük ne fikázzuk, majd ráérünk ezzel akkor mikor már kijött és van benne v 40óra játékidő... addig pedig örüljünk h készül, mert nekünk készül ez, a fejlesztők pedig azon vannak h jól szórakozzunk vele. (casual vagy hardcore rpg fan olymind1) nekem pl tuti h must have a cucc így előre sőt ha lesz belőle vmilyen formában gyűjtői kiadás akkor én tuti arra nevezek...
Uff én beszéltem :)
(még 1x nem bántani akartam akárkit is csak kicsit pozitívabbak legyünk már...)