TES
-
Although #826 Tiszta ezt én is tudom :) Ha elolvasod a bemásolt részt amit a classokról , rendszerről tettem. El tudod dönteni neked ez jó vagy nem :) Nekem ez sok lesz, mert érzem ebben már túl sok az egyszerűsítés, de tény, másik oldalt ott van nem lesznek semmiből előtűnő ellenfelek, rettegni fogsz minden dungeonban , ahogy az oblivonba is :). De láttam az rpsek beírásait a hivatalos forumon, és én velük értek egyet. Nem minden esetben jó végletekig változtatni, a tradiciók is fontosak. Mégha a casual tömeg számára elsőre bonyolultnak tűnnek. Szerintem az oblivion rendszere tökéletes volt abból kidobni az attributokat úgy hogy a rendszer változatlan marad, nem lehet. Mert nekem fontos, hogy tudjam miben különbözik egy ork és egy imperial. nem csak külsőségekben. :)De mondhatnám a kis rper hölgyike írását akinek fontos hogy, X who is spellwords buy this land..." Ez ott legyen, hogy ő spellsword.De nem lesznek classok sem. Sokmindent írhatnék. szóval figyelj :) A Bioware volt a legjobb, de mi levesztettük úgye ? :) A Bethesda csak a második volt mindig mögöttük legalábbis az rpsek számára:)Tény a Bethesda még független. Szóval meglátjuk. De remélem igazad lesz :)