TES
  • Although
    Kerüljük a forró kását :)Nem a számokon van a hangsúly, ezeknek tartalma volt. Az intelligencia nem csak a mana szintet adta meg de a mágus képességek fejlődési sebsebégét is, tehát világosan, a csúszka mozgási sebsebégét,ez tette lehetetlené ha te harcos utat követsz jó mágus legyél mert 100.000 clikk után sem mozdult meg a destruction egy szint fölött. És alap lesz a health, stamina, a mana, nem lesz se speed se luck se a többi, nem elrejtik hanem kitörlik ezeket. A DA2-ről nem tudok nyilatkozni, de ebben a rendszerben a creature-ok, classok, race-k erre épültek, ezekkel determinálták, ezek alapján volt sokszínű a világ és módosultak a képességeik, és játék közben természetesen ezt nem is kellett észrevenni. Most csak a healt-ban fognak különbözni? Vagy viccesen az athletics meg az acrobatic fogja megoldani? Ez szerintem kevés, hacsak nem úgy oldják meg hogy az ember max hatvanig az ork meg lehet nyolcvan is. De az athletics lapvetően nem az erőre épült. :) Vagy mi alapján fog csökkenni a stamina? Vagy mi alapján lesz az ork, ork mitől lesz erősebb mint egy ember? Csak a health-ja lesz több? Mibe fognak különbözni a race-k? :) Amit mondasz csak úgy lehet megcsinálni ha az egészet úgy ahogy van kútba dobom a szintlépéssel együtt és csinálok egy másikat. De mint mondtam pár okos rpés már rá jött erre itt.:) Mindegy. Most feltettem a kérdéseimet mert nagyon elbeszélünk egymás mellett. :) Hátha a kérdések alapján te többre jutsz.