TES
-
Magyarán az áltagjátékos, akinek van szabadideje egyre igénytelenebb. Én régen warezoltam, de nem sokat, mert már akkor sem volt mit...
A leszedett játékok nagy részét meg sem érte leszedni...
2008 óta mindent megvehetnék, ami kell, mert dolgozm, de előtte is telt vonla többre, ha akarom. Ehhez képest mit vettem minden összevetve 2006 óta? (Zárójelben, hogy mikor.)
- Falcon 4.0 (2004?)
Használtam mevettem, becsületből, + gépkönyvért.
- CiV IV BTS (2008?) Kellett a Risen of Mankidhoz.
- Imperium Galactca II. (2010)
- Heroes IV (2010)
- BG I+II + összes kieg. (2011)
- CIV V (2010)
- NWN2 és két kiegje. (2009, azóta sem toltam végig őket, időhiány!)
- Risen (2009)
- Gothic 3 CE (2006)
A CE-t eladtam, aztán később megvettem újra a sima kiadást, mikor megtudtam, hogy a CEP milyen fasza és jó gépem lett a gammához.
- Dream Pinball 3D (2008?)
- TES IV (2010)
- Gothic 3 Forsaken Gods (kiadáskor, nem emlékszem, hogy mikor volt)
Kidobtam, mert egy bughalom volt az egész. Az én gépemen még a grafikai motor sem működött. Úgy nézett ki majdnem, mint a Gothic 2...
Még kettőt vettem, a nagy semmiért.
- Lock On FC 1.1 (2009?)
Azóta sem játszottam vele, mert kihalt a vonal...
- DCS Ka-52 BS. (2009?)
Ezzel sem, mert csak azért vettem, mert az hazudták, hogy erre épül majd a többi kijövő gép a DCS-hez. Nem így lett. Lett egy FC 2.0 és DCS A-10. Kedves...
Ennyi játék és ebből is mennyi volt ez új és mennyi, ahol nem baszták át a fejem vagy lett felesleges, mert ingyért legálisan van jobb helyette.? El lehetne ezen töprengeni...
Tudom, hogy nem én vagyok az áltagfogyasztó, de azért elég kemény a lista. 2005 közepe óta két kezemem meg tudom számolni, hogy hány játékkal játszottam komolyan. Ennyira ótvar a kínálat. Ha 2004 vége a mérce, akkor sem megyek 12-13 játék fölé, és ezek fele egy trend RPG játékai.
Az utóbbi 15 év játékai, amik említésre méltóak. Minden más epizódszereplő volt, pár napig kötött le, vagy kipróbálás erejéig. Természetesen több száz játékot próbáltam ki C64-en és PC-n.
Gothic 1-2-3,
NWN-1-2 és kieg,
FreeFalcon repmszim (Falcon 4.0 leszármazott, ingyenes.)
Civilization I-V
Panzer General I-III
HoMM I-IV
RTW és MTW2 rövid ideig. RTW csak moddel volt úgy ahogy jó, az MTW-nél meg sem próbáltam már a MOD-ot. Minek...
Empire Earth I
(Az utolsó RTS volt, amit végigtoltam. A WC III-at nem bírtam cérnával.)
IG 1/2