TES
  • mike01010101
    Pénteken vettem a játékot, a hétvégén egy jó 20 órát nyomtam (14-es szinten vagyok) leirnám pár gondolatomat, kivancsi vagyok ti hogy látjátok.
    Először is a játék nagyon tetszik. Ez végülis az Oblivion+Fallout+Gothic. Észrevettem már rég, hogy ha egy szerepjáték "elgothic-osodik" az mindig az előnyére válik. Mikor elkezdtem egy bányában ércet kitermelni azt gondoltam ez akár az igazi gothic 4 is lehetne.
    Az Oblivon-hoz képest mindenben előrelépett a Sykim és végül is ez a lényeg. Az már más kérdés hogy fejlődött-e annyit amennyit fejlődhetett volna 5 év alatt és amennyit a hardware fejlődött ez idő alatt (egy magos -> 4 magos, stb). Erre a válasz szerintem, hogy nem. Nem érzem rajta azt a tökéletességre törekvést mint az assassin creed vagy uncharted sorozaton (és ez nem játék stilus kérdése). Én külső nézetből játszok, (nekem a belső nézetből kardozás mindig hadonászásnak tünik, ez egyéni) az animációk egész jók, érezni a kard súlyat mikor suhint, viszon egy olyan alap dolgot kihagyni mint amikor az egér fordul is utana arrafordul a karakter animációs fázis nélkül az durva. Az utóbbi időben a First Templar-ban láttam ilyen favágó dologot, máshol nem már évek óta. Lehet hogy ez apróság de nekem fontos.
    Hagytak szépen ziccereket a modereknek, de talan ez sem baj.
    Azt a vak is látja hogy ez ugyanaz az engine ami az oblivion és a fallout alatt futott, bármit is mondtak a fejlesztők erről.
    Végül is nekem a fallout jobban bejött, mint az oblivion annak idején, úgy én elégedett vagyok az első napi vétellel.