TES
  • Sir Quno Jedi
    Én ugyan még csak lev10 körül vagyok és csak 4 sárkányt gyaktunk le, meg 4 különböző kiáltásom van, de nekem egyelőre bejön a breton mágusom. Nagyon fontos, hogy pl. a varázsbotokat lehet egy kézben vinni. Így egyik kézben mágia, ha fogy a mana, ott a bot, visszatölt varázsolsz tovább magad erejéből. A dualcast meg igen hasznos néha, néha meg murvára meg lehet vele halni, mert túl gyorsan fogy a mana és több kisebb varival szépen győznél.

Kompányionunknak adjunk több töltött varázsbotot, meg erős mágikus fegyókat. Van, hogy két varázsbottal EGYSZERRE tolja, ami igen durva, sőt idéz pluszban lényt, ha van olyan botja. Mikor 4 kézből szórjuk a varázserőt azt még a sárkik is beszopják ám. Pláne ha még a fire atronach-om két keze is csatlakozik ehhez... :DDD

Szóval jó a mágus, csak megfelelő takika kell hozzá és néha bezony rejzőzni, meg futni kell (hasznos), illetve nagyon erősen a kompányionunkra és idézésekre kell támaszkodni, hogy ne mi legyünk a fő célpont.

Én csak a mágiát növeltem semmi mást és főleg destruction és conjuration. Felszerelésem is ehhez igazítva.