30713
TES
-
#4675 Najó obli em jó példa, mert fullvértben, pajzssal órákig ugrálta körbe futva a tavat az embe (hogy növekedjen az akrobatika, futás), majd hagyta magát a rákoktól csipkedni, hogy nőjön a nehézvért skillje is, utána pajzzsal blokkolt, hogy a blokkolás is nőjjön, aztán egykezessel és kétkezessel írtotta őket (vagy detruktív mágiákkal), hogy azok is fejlődjenek, végül gyógyított magán, hogy a retstoration nőjön stb. NA az szar is volt úgy. -
bega82 #4674 Én most tervezek indítani egy mágust (kicsit meguntam a kardozást, ki akarom próbálni ezt is), DE... az általad leírtaktól eltérően, társak nélkül, brutális destruction varázslatokkal! Erre van esély? Milyen fajjal érdemes próbálkozni, és hogy érdemes az elején fejleszteni? -
Although #4673 A igen egy dolog ami megzavarhat az a speech az kicsit lett itt. Eladásnál és a különböző beszéd használat által nő...tehát ez az gyik nem harctól függő dolog. Úy láttam van lehetőség kereskedő karakter létesítésére is tudsz üzleteket is támogatni majd. Nézd meg a speech nek a perkjeit! -
#4672 Az oké, hogy nem exp-nek hívják, de szintet ebben is lépsz időnként és növelheted valamelyik főtulajdonságodat (magicka, stamina, health) ergó mégiscsak exp az. :D Hogy most a skillhasználatokért adja, vagy a kvesztekért, vagy a killekért, vagy a napfolttevékenység növekedéséért, az tök8, nem?! -
Although #4671 Szerintem csak rewardsok vannak a questekért, legalábbis így hiszem. Ez tényleg egy zseniális újítás volt anno a Bethesdától a old school rpg-sek őrjöngtek miatta :D Egy részük. És persze ha a levegőt csapkodok nem nő. Érzékeli a progi ha ellenfelet ütsz... -
Although #4670 De ez már Obliba így is így volt. Csak az attribokat kiveték belőle meg a hozzá kapcsolodó skilleket(athletics,acrobatics). -
Although #4669 Hm szerintem csak a csúszka nő ha használod a fegyvert ebben nics xp, ha bemész a skill enűbe minden sill alatt látsz egy síkot...
-
#4668 Rögtön kezdő városkában van egy elf, aki kompányion, meg íjászatot tanít pl. a bárd is ott van, később is van varázsboltos stb. Tényleg rengeteg trainer van. Mondjuk sokra nem megyek velük, mert még nem iratkoztam be az varázsló akadémiára, így destruction-t csak magamtól tanulgatok (már lassan 40-es a skill). -
#4667 Amúgy én meg voltam győződve róla, hogy exp a killekért is jár. Nem is nagyon tűnt fel, hogy nem?! :D -
Nagydög #4666 En egy vandorlo bardot talaltam, aki azt mondta, valami afferba keveredett egy nemessel es annak lanyaval, ezert mostanaban nem tanit speech-t. -
#4665 Azé ezt ne mondanám. Nekem sikerült kinyiratnom VÉGLEG a jányt (asszem Svindler's Den-ben, mikor az "assassin"-okért mész), akit a a jarl ad mellém (az elfet meg hazaküldtem). Kereshettem vissza egy tök régebbi állást. Azóta nagyon óvatos vagyok vele, nehogy megen megmurdeljen valamitől. -
SaGa Jr #4664 Ja meg a trénerek szolgálatainak igénybevétele sem rossz dolog (pénz meg van is és lesz is dögivel). Ugyan egy szintfejlődés során összesen 5 pontot tudnak trénerek fejleszteni, de kezdetben ez is sokat dob a karakter fejlődési menetén. Térnerekből meg eddig minden településen találtam. Volt ahol íjászt, volt ahol alkimistát, volt ahol valamilyen mágiahasználót. -
Nagydög #4663 Nem is. Egyel alatta, aztan majd kesobb tobb tapasztalattal, masik karakterrel... -
Although #4662 Igen amit az elején írsz azt én is tudom. :) Ezért kérdeztem meg. "Mivel az én karim szupport kari, így gyakran nem én kapom az exp-et a killekért" Ezt nem értettem. Hogy hogyan nyilván tudom mit jelent a support kari Én is beállok a trs mögé mivel ő hallhatatlan én meg nem :D -
#4661 Jaja, pletykák adnak bőven küldit, meg sok bounty-s missziót is összeszedtem már a jarl-nál. Ideális fort takarításokhoz. -
Nagydög #4660 A kard csak azert, mert a magickat is szedi az ellenfelrol, mas alkalmasabb fegyvert meg meg nem talaltam. Szerencsere nem kell gyakran rafanyalodnom. Normalis tavolsagi varazslatot meg meg nem talaltam. -
Although #4659 Azért azt kell mondanom a Skyrimon a nem rp-s játékos sokkal jobban fog vonyítani mint az oblivionon. Vagy legalábbis más okokból. itt szerintem baromira számít mivel milyen classot építesz. Legalábbis experten meg felette ez halálos szívás lehet. :D -
SaGa Jr #4658 Nem a quest-ektől fejlődsz hanem a skill használattól. Ahhoz meg nem kell feladat.
Feladatból meg akad rettentő mennyiség, csak nyitott szemekkel és fülekkel kell mászkálni mindenfelé. Ha valahol egy csoportosulást látsz, beszélgetést hallasz vagy veszekedést ott olyan infókhoz juthatsz amiből tuti feladat lesz. A kocsmákban is érdemes a pletykákra rákérdezni, dumálgatni mindenkivel.
Plusz vannak azok a feladatok amik szó szerint szembe jönnek (megtámad valaki akitől leszedve egy könyvet/jegyzetet majd elolvasva azt már jön is a feladat), van kismillió felkérés ami az egyéb kategóriát gazdagítja (ott is tele vagyok, bár azok jó része olyasmi hogy hozz valamiből x darabot, vagy egy konkrét könyvet keress meg és hozd el, vagy szállíts le valamit valahova).
És akkor még ott vannak a végtelenített feladatok (parasztoknál leadható krumpli, káposzta, répa és egyéb zöldségek, fakitermelés, bányászkodás). -
#4657 Na az lehet. Akkor azé. :D Csodálkoztam is, hogy a fél világot végigírtjuk, oszt semmi. :D -
Although #4656 Húú ezzel experten ne próbálkozz. Itt sokkal jobban számít mi az induló fajod mint az obliba. Nem hinném hogy a Nordokból jó mágus lene. :) -
#4655 Varázslat jó az íjj helyett, 2xegykezes varásfegyók (pl. fagytőr) jobbak, kevesebb stamina kell hozzá. Zártörés belefér mágusnak is, sajnos itt minden karinak kell. -
Although #4654 Azt hogy csinálod én tudatommal nem kapunk semmit a rewardokon kivűl mivel használat alapú fejlődés van? -
#4653 Mivel az én karim szupport kari, így gyakran nem én kapom az exp-et a killekért, így csak küldikből fejlődök igazán, ezért is vagyok még ilyen lowlevel. :D -
Nagydög #4652 Egy nord magusom van. Bar lehet, hogy elbaszarintom, mert szeretek vadaszni ijjal, es nem tudok ellenallni a zartoresnek sem. Es van nalam tartalekban egy ketkezes magus-irto kard is, ha a varazslat nem sebzi rendesen a fickokat. -
Although #4651 Teljesen elég!! Én el se olvastam minden ott volt a képernyőn mit kell csinálni!! Ez fullosan konzol játék kézikönyv se kell hozzá :) -
#4650 Spriggan druva, de megvan az ellenszerük. Van hogy kettesével táamdnak+két kardfogú, aztán újra stb., az vicces. -
Although #4649 Na igen te akkor profi vagy.:) Nekem ezzel midig az a gond sose találok elég questet és nagyon lassan fejlődők. :D -
Tibbor #4648 Többen írták, hogy nem tudják, melyik billentyűvel lehet tárgyakat megfogni, hogy kell kilépni az inventoryból, hogy kell lockpickelni,...stb.Kérdésem: mennyire segít a magyar kézikönyv?Ennyire felületes vagy azok, akik kérdeztek, egyszerűen nem olvasták el? -
Although #4647 Nem wood elf karid van? -
SaGa Jr #4646 Én meg 29-es szinten találkoztam az elsővel amivel lehetett bunyózni is (nem igazán foglalkozom a sztorival csak felderítgetek meg a Dark Brotherhood feladatait csinálgatom, illetve a feladatokat amik szembe jönnek ,így például már jópár spéci tárgy is megvan, mint például a Mehrune Razor, Azura Star, a spéci könnyű vért amit a vadászat démoni istene adott meg pár egyéb dolog).
Mondjuk már azóta továbbfejlődött a karakterem (most 36-os szintű nord, íjászattal, egykezes fegyverekkel, főként tőrrel, minimál mágiával, némi lopkodás és zárnyitás plusz kotyvasztás és kovácsolás kombinálásával). -
Nagydög #4645 Ezt en is ezt olvastam, de engem nem bantott, pedig korbe jartam, mint japan turista a diszorseget. -
Although #4644 gondolom ez sajnos a konzolos meg egyéb olyan rétegek miatt van akik csak a sárkány miatt veszik. "Húú de jó apa ott a sárkány" Tehát ez egész biztos üzleti szempont miatt lett így alakítva...persze nem a kezdésnél megjelenőre gondolok elsősorban. -
Although #4643 A történet szálhoz kötött a megjelenés de nem akarok spoilerezni én se szeretem ha ellövik a dolgokat nem is nagyon olvasom nézem a képeket itt, mindent a monitoron szeretnék elsőnek látni. :D -
Although #4642 Igen de ha túl közel mész hozzá megtáad kipróbáltam. Végre egy játék ahol nem mindenki akar megölni. :) Mondjuk a TIE mod ezt már az obliba behozta. Viszont a Spriggan az nagyon kemény lett. Még a Lv11-es karimat is sec pec megöli. :) Azért sok szempontból igazi rpg lett nincs tele úton útfélen csúcs szuper dropsokkal! Talán csak a sárkányt hozták előre nagyon fura hogy könyebb végezni vele mint egy spriggannal de hát ez is elfogadható azért. -
Nagydög #4641 En valahol 7. szint kornyeken jarok, de sarkanyt meg csak egyet lattam, a legelejen. -
#4640 Meg ugyanazokat a csatákat, amiket elsőre CSÚNYÁN elbuksz, alaposan felkészülve lazán megoldod pár perc múlva (visszatöltés+felkészülés :D). nagyon kell taktikázni, ügyesnek kell lenni és mindent felhasználni (még a terepet is). -
Nagydög #4639 Az oriasok bekesek, mig nem piszkalod oket, ok sem klopfolnak laposra. Arra is haklisak, ha a mamutjaikat cseszegeted. -
#4638 Én ugyan még csak lev10 körül vagyok és csak 4 sárkányt gyaktunk le, meg 4 különböző kiáltásom van, de nekem egyelőre bejön a breton mágusom. Nagyon fontos, hogy pl. a varázsbotokat lehet egy kézben vinni. Így egyik kézben mágia, ha fogy a mana, ott a bot, visszatölt varázsolsz tovább magad erejéből. A dualcast meg igen hasznos néha, néha meg murvára meg lehet vele halni, mert túl gyorsan fogy a mana és több kisebb varival szépen győznél.
Kompányionunknak adjunk több töltött varázsbotot, meg erős mágikus fegyókat. Van, hogy két varázsbottal EGYSZERRE tolja, ami igen durva, sőt idéz pluszban lényt, ha van olyan botja. Mikor 4 kézből szórjuk a varázserőt azt még a sárkik is beszopják ám. Pláne ha még a fire atronach-om két keze is csatlakozik ehhez... :DDD
Szóval jó a mágus, csak megfelelő takika kell hozzá és néha bezony rejzőzni, meg futni kell (hasznos), illetve nagyon erősen a kompányionunkra és idézésekre kell támaszkodni, hogy ne mi legyünk a fő célpont.
Én csak a mágiát növeltem semmi mást és főleg destruction és conjuration. Felszerelésem is ehhez igazítva. -
Although #4637 Az erődöket általában, az elején banditák és más hasonló népek lakják. a barlangoknál vannak előtte koponyák vagy egyebek tehát necro, vámpírok, etc, terepen találkozhatsz trollokal meg óriásokkal azokat próbáld kikerülni alapból. -
Although #4636 Harc közbe kiderül ha nagyot üt, akkor megpróbálsz menekülni. Ez nem mindig sikerül mert nincs növelhető speed tehát szerencse kérdése hogy sikerül vagy nem. A többi mint pont régen, barlangok előtt láthatsz dolgokat abból lehet következtetni kik vannak bent. De elég jól eltalálták tehát ha quest linon mozogsz nagy baj nem lehet persze mint az életben itt is láthatsz olyat ami meghalajda a szintedet próbáld kikerülni, etc,etc még ebben a nagyon leegyszerűsített verzióban sem lehet úgy játszani mint Crysissel,gondolkodni kell cseppet. Ha meg nem szereted az ilyen játékot akkor peched van. :)