TES
-
Nah, végre megvan, játszottam vagy 3 órát, meg is van SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.az első sárkány hatalomszó
Első benyomások:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Morrowind-hangulatot nagyon érzem, a zene is rohadt jó. Nagyon tetszik a kötetlen karakterfejlődés, és az, hogy lényegében nem vagy rákényszerítve (eddigiek alapján legalábbis), hogy játékmenetbeli megfontolásból kevert kasztú karaktert kelljen terelgetned. A perkekkel is jól el lehet szöszölni, van rengeteg, és a legtöbb perknek több szintje is van ha jól láttam. Ezek a perkek a csillagjegyekkel kombinálva az egekbe emelik a játék újrajátszahtósági értékét. Nord warriorral kezdtem, tipikusan olyan formát csináltam, aki lehetőleg messze elkerüli a dedikált castereket, de azért a jóféle artifactokat nem veti meg. Már kb. egy óra játék után találtam soultrap-es íjat is, örült is a fejem hogy nem kell tekercset használnom, vagy feladnom a karakterem integritásából, és megtanulnom a varázslatot. Lovam is van már, bár még nem sokat lovagoltam, most megyek a jarl-hoz. Nem találtam még semmi komolyabb artifactot, pedig azért már lvl 5 vagyok, és lvl 1-től kezdve elérhető komolyabb artifactokból sem találtam még egyet sem (ha egyáltalán vannak ilyenek, csak feltételezem, mert Morrowindben voltak). Jó, mondjuk tegyük hozzá, hogy az első város kivételével eddig csak Bleak Falls Barrow-ban jártam a dragonclaw-küldetés kapcsán.
Az irányítás és a menürendszer végülis logikus, csak nekem kontrollerrel kényelmesebb lenne, úgyhogy szerdán beszerzek egy X360 kontrollert. Egyenlőre ennyi. Az első benyomások pozitívak.