30713
TES
  • SaGa Jr
    Sehonnan. Maximum tippelsz a saját karakteredre nézvést, bár az egész értelmetlen, hiszen nem a szint az igazán fontos (tényezőnek tényező, de nem a legfontosabb), hanem hogy milyen skill-jei vannak és milyen értéken. De ezeket úgysem lehet megtudni. Ámbátor akad varázslat ami emgmutatja az ellenfelek Hp értékét.

Több bandába is beállhatsz. Vezető meg ott lehetsz ahol végigviszed a teljes sztoriszálat.
  • Pretorian
    Engem egyszer Vvardenfellből kergetett át 2 bandita Solstheimbe, az elég lol volt. Átúsztam, ők meg utánam. Aztán az imperial őrség levágta őket valahol Fort Frostmothnál ha jól emlékszem. Jó hogy el lehet menekülni végre.
  • drop
    pár kérdés elöre is bocs
    honan tudom mekora a elenség szintje?
    beléphetek más társasághoz ha igen mindehol lehetek vezetö?
  • yesname #4632
    Amit leírtál a Skyrimről az a valószerűbb megközelítés. nekem egyébként még nem volt gondom a szabad bejárhatósággal, szinte bárhova el tudtam gyalgoolni gond nélkül. Na jó volt ahol kerülnöm kellett, mert útban volt egy overpower.

"Csak jó lett volna kétszer ekkora térképpel"
    Na igen, a jóból sosem elég :D
  • Lesusius
    Azt még valaki meg tudja nekem mondani, hogy az a sárkányvérű dolog hogy műxik?
  • Nagydög
    Felhagynak. A hagraven elol mindig elfutottam, mikor razossa valt a helyzet. Mashol meg egy draugr wightel fogocskaztam. Megporkoltem, mikor kozel ert elszaladtam, es leengedtem egy racsot a folyosora. Mikor megunta, hogy a racson keresztul sutogetem, elsetalt.
  • Although
    Igen ezt én is olvastam. Csak szerintem ez egy nagyobb térképen lenne élvezhetőbb mint az Obli persze sok szempontból jobb ez a verzió. De ha nem alacsony fokozaton játszol meg nem rohansz a szintezéssel csak kedvedre "élnél a világba" akkor ezt érzed hogy határai vannak a mozgásodnak. És az adott területen sem tudsz minden dungeont végigvinni. kicsit az az érzésem szinte alig van olyan dungeon ami csak kalandozásra van és nem quest célpont. Viszont tényleg azt lehet érezni játék közben amit utoljára a morrowindnél éreztem. :)Ettől függetlenül lehet hogy sok másolt volt a dungeonokba az Obliba viszont rengeteg volt. Tehát kalandozás szempontjából ez lényegesen kevesebb lehetőséget add. Nagyon sok a nem random dungeon és ez kicsit Fallout nw szagú ott is leredukálták a rengeteg város alatti alagutat. De ettől még zseniális. Csak jó lett volna kétszer ekkora térképpel :D
  • PiszkosFred
    Valamelyik fejleszto egyszer kifejtette mar, hogy, ha belepsz egy adott "zonaba", akkor a rendszer legeneralja a kornyek talalhato fix ellenfeleket. De csak egyszer. A kiindulasi ertek a te szinted, ehhez igazit. Vannak akik veled egy szintuek lesznek, vannak akik mindig 3/4 szinttel magasabbak, vannak akik ennel magasabb szintuek, es vannak, akik fuggetlenul a jatekostol, allando szinten "elnek".

Direkt ezert valtozott a menekules mint olyan. Oblivionban vegigkergettek az egesz terkepen az ellenfelek, itt felhagynak - elvileg - az uldozessel egy ido utan, igy ha olyan szituacioba kerulsz, hogy nagyon erosek az ellenfelek, akkor van lehetoseg elfutni, fejlodni, majd visszamenni par szint mulva, es ujra megprobalni.

Elvileg.
  • Although
    Persze én experten játszok meg felette...tehát lehet neked hamarabb leküzdhető.
  • Although
    Nem ez morrowind jelegű alapból vannak erősebbek a területen nálad. A troll az több mint 10 az biztos. Mert még a tizes karit is hülyére verte nekem. Próbáld követni a questeket főleg. Ebbe sajnos a szabad barangolás némiképp korlátozottabb mint az oblivionba. Így még jobban érezni hogy nem nagyobb a térkép. Fallout New Vegas jelegű ha játszottál vele. De meg lehet szokni. :)
  • hegege
    Lenne egy kérdésem .Itt az ellenség szintje ,hogy van meghatározva ?Területekhez van beállítva (mondjuk a troll 3-as szintűként tuti erős,ert azt rppóbáltam leverni) vagy a karakter szintjéhez állítja az erősséget?
  • Pretorian
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jah pl. fülessel éjszaka elég meleg lehet amikor a Draugr Overlord (asszem ez a neve) kimászik a kriptából, és sárkány hatalomszavakat üvöltve neked rongyol, közben meg megy az a beteg kántálás.
  • Pretorian
    Nah, végre megvan, játszottam vagy 3 órát, meg is van
    az első sárkány hatalomszó
    .
    Első benyomások:
    Morrowind-hangulatot nagyon érzem, a zene is rohadt jó. Nagyon tetszik a kötetlen karakterfejlődés, és az, hogy lényegében nem vagy rákényszerítve (eddigiek alapján legalábbis), hogy játékmenetbeli megfontolásból kevert kasztú karaktert kelljen terelgetned. A perkekkel is jól el lehet szöszölni, van rengeteg, és a legtöbb perknek több szintje is van ha jól láttam. Ezek a perkek a csillagjegyekkel kombinálva az egekbe emelik a játék újrajátszahtósági értékét. Nord warriorral kezdtem, tipikusan olyan formát csináltam, aki lehetőleg messze elkerüli a dedikált castereket, de azért a jóféle artifactokat nem veti meg. Már kb. egy óra játék után találtam soultrap-es íjat is, örült is a fejem hogy nem kell tekercset használnom, vagy feladnom a karakterem integritásából, és megtanulnom a varázslatot. Lovam is van már, bár még nem sokat lovagoltam, most megyek a jarl-hoz. Nem találtam még semmi komolyabb artifactot, pedig azért már lvl 5 vagyok, és lvl 1-től kezdve elérhető komolyabb artifactokból sem találtam még egyet sem (ha egyáltalán vannak ilyenek, csak feltételezem, mert Morrowindben voltak). Jó, mondjuk tegyük hozzá, hogy az első város kivételével eddig csak Bleak Falls Barrow-ban jártam a dragonclaw-küldetés kapcsán.

Az irányítás és a menürendszer végülis logikus, csak nekem kontrollerrel kényelmesebb lenne, úgyhogy szerdán beszerzek egy X360 kontrollert. Egyenlőre ennyi. Az első benyomások pozitívak.
  • Voyager5
    Igen, pont ezért kérdeztem kb 100 hsz-el előbb. :D
    Nade a lényeg, hogy akkor van :DD
  • Fantusz
    A khajitok halhatatlanok

M'aiq the Liar, a veterán macska, magányos vándorként rótta a havas utat
  • MerlinW
    Tegyük hozzá hogy Oblivionban a DB küldetések magasan vertek mindent.
  • SzirmosSzisza
    Főstory csinálás indít valami maradandót ? (pl mint Oblivionban csak akkor nyíltak a kapuk, ha elvittem a medált).
  • Vraaanyek
    tárgytalan, megtaláltam egy korábban linkelt oldalon
  • Vraaanyek
    hogy lehet kigyógyulni a sanguine vámpírfertőzésből???
  • Fpocok
    A statoknál miért van kétszer a Horses Owned? :D
  • Ragnar360
    wHatiZdAmUsIcoFliFe:ddd ahh cant wait2jo0in
    nem tünnek kemeny figuraknak
  • Ragnar360
    Darkbortherúúúd alap spoilerek, en irtam (most talaltam) azt irtam spoiler mögé + 10 ok miért érdemes csatlakozni hozzajuk video, enjoy! - tárgyaljuk ki ?! :)

mondom rakeresek mar utubeon és pont akadt egy top 10 reasons why to join dark brotherhood video loál - mekkora mar a rejtekhelyük, Astrid a fönök, jo pic*a lol - pók pet ? are u fuckin kiddin me, utalom a pokokat :D - gettin paid for killin peoples - elsö quest ? ölj meg egy banya fönököt, de legalabb lehetett kérdezni, hogy ki ö stb.
    ja es a specko ruhat biztos nem viselnem, jobb eljretenie magat az embernek, nehogy mutogassanak rá + új shout amit adnak milyen, vmi death a neve, miért is ne ugye :d
  • Hunor1
  • Hunor1
  • wesker24
    Gondolom biztos lehet mert én már szedtem össze lélek köveket a bányákban !
  • Hunor1
    hihetetlen hangulatos a géjm !

egyik éjjel egyszer csak elllovagol mellettem egy fejnélküli szellemlovas !

• Fpocok
    :D

Ha lejár az encsant a fegyverből, elfogy a csík, akkor újra lehet tölteni? PLS mondjátok, hogy igen.
  • Look at the cat
    nah legalább a farkasok nem kapták el benne a lovad nyakát mint nekem szokták :D
  • Ragnar360
    :) ez a gif gondolom a lángoló ellen mozdulatait probálja visszaadni ?! :))
  • Ragnar360
    Értem. Egyébként én is pont ezen filóztam :) hogy vagy letámadod a fickókat körülötte, vagy beszélni gyorsan velük, vmi ilyemsi...
  • Fpocok
    JAJJ, itt még nem tartok. :DD

Viszont találtam egy egykezes axet, amivel ha ütök, akkor begyullad az ellen

• MaRee
    Pontosan. Amúgy meg szerintem meg lehetett volna menteni a fickót, én is gondolkodtam rajta, mikor megláttam. Csak ugye nem sokkal jobb ha téged támad be a városőrség helyette :D :D

Amúgy meg fúú de szar boxon a grafika, örülök hogy pc-m van:D
  • Ragnar360
    + ,juttatásaik: adnak aranyat, tápos cuccokat ?!
  • Ragnar360
    kis gameplay estere, eleje és 5:30-tól volt érdekes, letagolozo nekem :)(minden téren)
    (kivancsi lennek meglehet-e menteni azt az illetőt...)

• MaRee
    Nos hát a Dark Brotherhood igen egy orgyilkos céh. Ölni kell benne ártatlanokat, gyilkosokat, akárkiket. Nekem pl most egy szerelmi háromszög egyik tagját kell megölnöm. Hogy ez kinek a szemszögéből gonosz cselekedet, azt mindenki döntse el. De az elején mielőtt belépnél el is mondják, hogy el kell felejteni hogy jó, rossz, meg az ilyen fogalmakat.
    Ez munka, megvan a célpont, oda mész, megölöd. Pont. Tehát ez ilyen beállítottságú céh, de ha valamelyiket gonosznak kéne neveznem a játékból, akkor legjobban rájuk illene.

Juttatásokat meg kapsz persze, adnak pénzt, mint midnegyik másik céhnél, plusz kapsz spéci tárgyakat is.
  • Look at the cat
    az tuti gyorsan elmegy vele az idő :D
  • Richardix
    Én meg azért nem merek, mert félek, hogy mire észbe kapok már hajnali 4 lesz XD
  • Look at the cat
    úgy játszanék de nem merek már ilyenkor éjszaka , tegnap is rémálmom volt egy barlangos küldetés után :D túl hangulatos a játék
  • Ragnar360
    :) oks.
  • Richardix
    Hát, mivel sose léptem be közéjük, azt nem tudom megmondani, milyen feladatokat adnak. Csak spekulálni tudok az alapján, hogy a belépésnek sincsenek túl derűs feltételei.