TES
-
Ragnar360 #4587 Értem, igy már nagyjából világos - köszi.
Egyébként például, tetszik a Dark brotherhood keménysége, titokzatossaga teszem azt, de mivel Obliviont nem igazan toltam (tudtommal ugye ott is voltak) igy nem igazán tudok roluk sokat, csak amit igy itt összeolvastam, meg hallottam rola, sokan emlegetik. Szóval, belépek, mert en is "menő" akarok lenni, (jo ez igy szar fogalmazas) de lényeg, hogy ugye kapnék tölük feladatokat, vagy pl. miket adnak ők - MERTHA ha a jó cél érdekében cselekszenek törvényellenest, pl kinyirnak ezt azt, sőt teszem azt, engem kérnek fel rá, akkor tudok vele azonosulni, de ha csak gonosz célból cselekszenek stb. akkor már nembiztos - "jó" akarok lenni, kisebb kihágásokkal, poénkodásokkal (pl lopok ezt azt, meg sorolhatnánk még ezer példát én most annyira még nemtudok, mivel nem jatszottam még ugye - de arányában véve, segíteni akarom majd az embereket/világot, s a jó célt szolgálni - hogy ebbe beleférne e a Dark brotherhood mondjuk az egy kérdés :)
"Hehe amúgy még egy vicces quest, Whiterunban a kocsmában csatlakoztam egy ivóversenyhez, aztán másnap egy templomban ébredetem egy másik városban jóóó messze, ahol a pap jól kiosztott, micsoda rumlit csináltam, és csináljak azonnal rendet :D :D :D"
cant fuckin wait aaahhhh :))))