30713
TES
-
Ragnar360 #4595 Igen, azt mondom en is, hogy neked kell akkor tevékenykedni, ha beakarsz lépni...cask tényleg a feladatokra lennék kivancsi + milyen elönyöket nyujt ez a pro céh :) csak vannak juttatasok, hogy igy mondjam és nem csak, hogy csapj le ártatlanokat - ha mondjuk adnának olyan küldetést, hogy öld meg ezt és ezt, mert köcsög volt és jobb lesz nélküle mindenkinek...- primitiven fogalmazva - akkor oké, ilyenbe benne vagyok :d - de ha hülyeségeket nyomatnának nkem, akkor csakazért is lehet belépek, tényleg... hogy kiirtsam öket, mekkora lenne hmmm -
Richardix #4594 Nem, itt neked kell őket keresni, de mondom, annak is megvan a módja, és az ártatlan civil(ek) leölése itt is a pakliban van. -
Ragnar360 #4593 lolz :d akkor amit eddig kipucoltal az mind ugyis van még ? ROFL :) mekkora máár :) - persze ja hosszutavon nem kifzetödő, de majd csak elfoglaljak ujra a "jóemberek" :) -
Ragnar360 #4592 Igen, azt tudom, hogy bérgyilkos szervezet, elolvastam a hsz-ed vagy 2x, hogy jol ertelmezzem...de nem pont hogy akkor ők adnak neked olyan feladatot, amit te mondassz - vagy akkor figyelnek fel rád, ha olyat csinálsz ? De az meg szerintem csak Oblivionban lehetett ugy, mivel itt azt irják, hogy a belépéshez biz. illetövel kell beszélni és vmit megkell csinálni, tehát nem keresnek meg téged :) -
Richardix #4591 Hát, tudod, annyira nem jó, mert bár elsőre soknak hangozhat az a 150 dungeon, de hidd el, hamar elfogynak, és respawn nélkül nem nagyon lesz mit ölni. Oblivionban 3 nap múlva respawnoltak a dungeonok, itt úgy hallottam 20 nap, de... eddig egyet se láttam, amit újra birtokba vettek volna. -
Ragnar360 #4590 Hmmmm ha belegondolsz ez is tökjó szerintem - bár nemtudom, hogy dungenonöknél stb. mi a helyzet a respawnál, de amit leirtál nekem pont bejön, mivel megvan a varázsa - kiiorttad azt a kis helyet és nemélettek ujra, reális stb. poén ? az - cuccok ugyanugy vannak stb. nekem ez tetszene igy :) persze látatlanba mondom még. -
Richardix #4589 Ugyan én még soha nem léptem be közéjük, de tudtommal a Dark brotherhood egy bérgyilkos-szervezet. Se több, se kevesebb. Jól jellemzi őket, hogy az Oblivionban akkor kerestek fel téged, ha embert öltél... ártatlan embert. És itt is egy eléggé embertelen módja van a felkutatásuknak, de azt majd meglátod magad. -
Richardix #4588 Ráadásul a kibányászott lelőhelyek is respawnolnak, és nem feltétlenül kerül ugyanolyan érc a helyére.
Respawnról jut eszembe: 28. napja járom Skyrim hegyeit-völgyeit, visszanéztem egy már régebben kitisztított bányához. A bánya előtt egy bandita fogadott, aki azelőtt tuti nem volt ott, ennek megörültem. De belépve a bányába... semmi! Minden ugyanolyan még mindig, a hullák, a szétdobált holmik, a learatott gombák, minden! Most komolyan nem akar ez a szar nekem respawnolni? -.- -
Ragnar360 #4587 Értem, igy már nagyjából világos - köszi.
Egyébként például, tetszik a Dark brotherhood keménysége, titokzatossaga teszem azt, de mivel Obliviont nem igazan toltam (tudtommal ugye ott is voltak) igy nem igazán tudok roluk sokat, csak amit igy itt összeolvastam, meg hallottam rola, sokan emlegetik. Szóval, belépek, mert en is "menő" akarok lenni, (jo ez igy szar fogalmazas) de lényeg, hogy ugye kapnék tölük feladatokat, vagy pl. miket adnak ők - MERTHA ha a jó cél érdekében cselekszenek törvényellenest, pl kinyirnak ezt azt, sőt teszem azt, engem kérnek fel rá, akkor tudok vele azonosulni, de ha csak gonosz célból cselekszenek stb. akkor már nembiztos - "jó" akarok lenni, kisebb kihágásokkal, poénkodásokkal (pl lopok ezt azt, meg sorolhatnánk még ezer példát én most annyira még nemtudok, mivel nem jatszottam még ugye - de arányában véve, segíteni akarom majd az embereket/világot, s a jó célt szolgálni - hogy ebbe beleférne e a Dark brotherhood mondjuk az egy kérdés :)
"Hehe amúgy még egy vicces quest, Whiterunban a kocsmában csatlakoztam egy ivóversenyhez, aztán másnap egy templomban ébredetem egy másik városban jóóó messze, ahol a pap jól kiosztott, micsoda rumlit csináltam, és csináljak azonnal rendet :D :D :D"
cant fuckin wait aaahhhh :)))) -
Richardix #4586 Ha iszol vért, akkor visszább szorul a vámpírizmus és emberibben fogsz kinézni -> Az emberek szóba állnak veled. -
Spookyz #4585 Vegen nagyot neztem azert :) -
BongoBácsi #4584 Thx ! -
#4583 Pickaxe legyen nálatok. Lehet vele bányászni. -
MaRee #4582 Nem vagyok benne biztos, hogy vámpírként tudsz-e majd egyáltalán beszélgetni a guild memberekkel, és nem támadnek-e meg. Próbáld ki. obliban mindenesetre ez nem volt hátrány, én vámpírként irányítottam a dark brotherhoodot.
Este is vannak küldetések az utcán jószerivel, engem már nemegyszer pisszegett le egy sarkon valami rossz arcú alak, hogy kéne egy kis munka. Azt meg itt megint nem tudom, hogy ha oda mész és látja hogy vámpír vagy, akkor nem szalad-e világgá. Ki kell próbálni :)
-
MaRee #4581 Hát szerintem előre döntsd el, hova akarsz belépni majd, mert nem lehet mindenhova. Pl ha belész a vérfarkasos céhbe, akkor nem lehetsz tagja a vámpír és vérfarkas vadászoknak. Ha belépsz az egyik nord "politikai" oldalhoz, akkor a másikhoz nem fogsz tudni. Az emberek megítélése aszerint változik, hogy melyik céh tagja vagy. Pl egy Companion tagra ráköszönnek az utcán néha, hogy Hail Companion, viszont egy tolvaj céhes nem sok jót kap, engem már le is köptek. De játéktechnikailag nem tudom, hogy ez befolyásol-e valamit azon kívül hogy nem tudsz mindenhova csatlakozni, szerintem nem.
Nincs "jó" és "rossz" oldal, te döntöd el, szerinted mi a jó és mi a rossz. A tolvajokat pl mondhatnánk "rossz"-nak, de viszont ők teljesen ellene vannak a gyilkolászásnak, bele is sulykolják jól az emberbe, hogy ők a dark brotherhood.
Kilépni nem tudsz a céhekből tudtommal, csak ha valami szabályellenest csinálsz, akkor kizárhatnak.
Hehe amúgy még egy vicces quest, Whiterunban a kocsmában csatlakoztam egy ivóversenyhez, aztán másnap egy templomban ébredetem egy másik városban jóóó messze, ahol a pap jól kiosztott, micsoda rumlit csináltam, és csináljak azonnal rendet :D :D :D -
#4580 Arra gondoltam belecsapok a közepébe, adok a lore-nak is, és indítok egy Thief-et, akivel megfertőződöm majd és vámpír leszek. Nagyjából szerintem összeadja a dolog, mindkettő szívesebben mozog este, stb.
Egyetlen kételyem van: mennyire nehezíti meg a játékot az éjszakai életmód? Oké, ha muszáj vámpírral kimehetek napfényre stage 1-ben, később már necces, csak arra volnék kíváncsi hogy így estefelé bezár minden meg elnéptelenednek a városok/utcák vagy alszanak a népek, szóval sok mindenről lemaradok ha éjszaka bandázgatok? Meg megnehezíti mondjuk a küldetések elvégzését? -
Ragnar360 #4579 thx - azon gondolkodom perpill egyébként, hogyha mondjuk majd belépek egy "szerezetbe" pl dark brotherhood, most föleg emiatt is jutott eszembe - akkor azok milyen hatással lesznek a karakter életére az összeséget nézve... van jó és rossz oldal ? mi mennyire befolyásolja a dolgokat
és értem ezt ehhez hasonlo dolgokra a játékban - persze ha megölsz vkit akkor megöltél, pl NPC vagy hasonlo egyszerübb dolgok
de pl, ha belépek egy ilyenbe, akkor milyen megbélyegzést kap az ember, közszférát is nézve - mert ha pl csak azért néznék be hogy kipróbáljam, mi a szitu, de aztán rájönnék, hogy mégse az én stilusom, vagyhogy főleg most nem igy akarom vinni, terelni a dolgokat - akkor milyen befolyásokkal jár pl a kilépés
egyszerüsitve: ha vmi featuret kiakarok majd probalni, tehát döntést hozok, utánna ha mégse szeretném, majd csak késöbb vagy egy másik végigjatszásnál (mert pl mondjuk elsőre ilyen és ilyen karektert akarok) akkor ez hogy müködik
nemtudom...remélem nagyjabol érthetö mire akarok kijukadni :)
ps: hmmm de ahogy látom a PC-s mentési rendszer az a régi, Esccape és tudsz menteni bármikor - ha többi platformon is igy van, akkor ez megválaszolhatja a feltevéseimet :) -
Bandris86 #4578 Vajon lesz benne lópáncél? -
#4577 Vendornál? General Store a W betűs városban. Ahol az a fa van. -
MaRee #4576 Üdv a klubban! :D -
Ragnar360 #4575 + fav - 6 oldalt visszaolvastam nagyjabol, jo volt, alig varom hogy meglegyen a game :/ (x360) eszméletlen lore, fantasy, gameplay, rp, minden a toppon van :) -
BongoBácsi #4574 A black mage robeokon hol tudok túladni ? -
#4573 Ezt annnnnyira utálom. -
MaRee #4572 Hát én beszarok ezen a játékon. Baktatok az erdőben, előttem valami lepukkant falu pár házzal meg persze kocsmával. Az egyik ház előtt nagy kiabálás, oda megyek, és egy asszony ordibált a részeg férjére, hogy már megint be van rugva :D Az meg oda ment, leütötte az asszonyt, és bement a kocsmába :D :D -
Although #4571 Nincs benne meglepetés ugye? :)
First dlc pack -
#4570 Jah, az más:) -
#4569 Írtam korábban, hogy északon van egy shrine ami +100-at ad áldásként. -
#4568 Az a helyzet én már kifizettem egyrészt, másrészt meg azért más egy 600 oldalas könyvet lapozgatva játszani mint mindig kilépni és úgy kibogarászni amit épp keresek :) Már én anno elterveztem, hogy a játék és a könyv lesz a személyes collectors editionöm -
#4567 Én meg a hétvége alatt 2x indítottam el (és utána ment egész nap :D ) Ezért nincs statisztikám, de eddig nem volt fagyás:) -
#4566 Most olvasom pro tippet, hogy ha staminara adsz pluszt szintezésnél, akkor nő a kapacitás, amit tudsz magaddal vinni.
De én mágus vagyok vazze, nem rakok staminára :S -
Santata #4565 Nekem még sose fagyott ki. -
Richardix #4564 nálam meg 50-ből egyszer :) -
#4563 Így van. Ugyanez van nálam is.
Eleinte kifagyott 3ból 1szer, átállítottam a hangsávot, most kifagy 15ból 1szer. -
#4562 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!piratebay-en fent van -
Santata #4561 Nálam működik az alt+tab. Lerakni simán megy, mikor visszahozom akkor meg 2cer kell kiválasztani és bejön. -
#4560 Vagy, ha legalább az alt+tab működne... (window mód?) -
#4559 Igen ez, tényleg nagyon hasznos lenne. Másik idegesítő dolog (számomra) a automatikus küldetés felvétel. Beszélgetsz valakivel, vagy elolvasol valami papírt és már rögtön nyakadba is vartak egy küldit amit nem is akarsz megcsinálni. Arra meg még nem jöttem rá hogy hogyan lehet mégsézni. -
#4558 Valaki rendelt esetleg közületek Prima Official Strategy Guide-ot?
Tudni már hogy megjelentek-e?
Én ettől a cégtől rendeltem mert valaki anno linkelte a topikban, hogy itt a legolcsóbb, de azóta sincs semmi és már currently unavailable ráadásul a termék. -
#4557 A játknak egy komoly hibája van. Nem igaz, hogy nincs benne olyan text jegyzetelési lehetőség, mint az NWN-ben. Vagy van, csak nem találom...? Nagyon fárasztó, hogy mindent kézzel kell írkálni. Nehéz így az infókat beszúrni és összefűzni.
-
#4556 Ezek szerint, akkor a IV-et is végig kellene tolni, hogy kerek legyen a dolog. Csak időt honnan lopok rá...