TES
  • MaRee
    Hát szerintem előre döntsd el, hova akarsz belépni majd, mert nem lehet mindenhova. Pl ha belész a vérfarkasos céhbe, akkor nem lehetsz tagja a vámpír és vérfarkas vadászoknak. Ha belépsz az egyik nord "politikai" oldalhoz, akkor a másikhoz nem fogsz tudni. Az emberek megítélése aszerint változik, hogy melyik céh tagja vagy. Pl egy Companion tagra ráköszönnek az utcán néha, hogy Hail Companion, viszont egy tolvaj céhes nem sok jót kap, engem már le is köptek. De játéktechnikailag nem tudom, hogy ez befolyásol-e valamit azon kívül hogy nem tudsz mindenhova csatlakozni, szerintem nem.

Nincs "jó" és "rossz" oldal, te döntöd el, szerinted mi a jó és mi a rossz. A tolvajokat pl mondhatnánk "rossz"-nak, de viszont ők teljesen ellene vannak a gyilkolászásnak, bele is sulykolják jól az emberbe, hogy ők a dark brotherhood.

Kilépni nem tudsz a céhekből tudtommal, csak ha valami szabályellenest csinálsz, akkor kizárhatnak.

Hehe amúgy még egy vicces quest, Whiterunban a kocsmában csatlakoztam egy ivóversenyhez, aztán másnap egy templomban ébredetem egy másik városban jóóó messze, ahol a pap jól kiosztott, micsoda rumlit csináltam, és csináljak azonnal rendet :D :D :D