TES
  • Batmanci
    Bocs, hogy csak most válaszolok, de én is kísérleteztem, igaz mással (kémikus vagyok).
    Nem az én érdemem, Ronman 2 szúrt be egy linket a Morrohun Team oldaláról.
    Viszont elszaroztam vele addig, amíg a számomra megfelelőt beillesztettem, ami nem kellett, azt kihagytam.

Ez a link

Amit javaslok a középvas tulajoknak:
    1. Egér finomgörgetést leírtak alapján.
    2. Függ. szinkronizálás, aki nem ragaszkodik hozzá.
    3. Ez a legfontosabb, "Ryz azt javasolja..." na, ebből mindent. Ami fölötte van, az igen egyértelmű, bekapcsolod, van, ha nem, nincs. (egyiket sem állítottam, nincs jelentősége, alapon jó)

Opcionális:
    Látószög megváltoztatása.
    Egér kezeléssel csak az a gond, hogy a Skyrimprefs.ini-be kell betenni, nem a Skyrim.ini-be.

Nos, ettől kezdve ugrott egy 30-ast.
    Viszont 7 óra játék után, elkezdett a nagyobb tereknél iszonyatosan akadozni. Ez nem olyan, hogy nem bírja a gép, inkább, mintha laggolna.
    Jelenleg is ezzel küzdök, és már elég sok mindent kipróbáltam, de fogynak az ötletek.
    Nem gondolom, hogy a fenti beállítások miatt lenne, mert ügye mentettem az eredeti fájlokat, így visszaraktam őket, de ugyanúgy "laggol".
    Felraktam a friss, ropogós drivert, ugyanaz. Felbontásokon, látótávolságokon, szűréseken változtattam, ugyanaz. Új játékot kezdtem, ugyanaz. Még arra is vetemedtem, hogy a d3d9.dll-t is bevetettem, de semmi eredménye. Már csak az újra telepítés maradt, de nem szívesen ülnék 3 órát ismét, bámulva a folyamatjelzőt.
    Ha valaki akadt össze hasonlóval, és tudja, mifene van vele, az nem lenne rossz.