TES
  • Although
    Eddig egyedül azt sajnálom hogy a "faction ruha" szerűséget nem vették át a Fallout NV-ből..:( De nem baj remélhetőleg vagy egy patch vagy egy mod mjad hozza és akkor tökéletes. Elképesztő jó hogy random jelennek meg eventek az úton ez borzasztó módon hiányzott az Obliból és a moderek sem tudták megoldani jól. Itt egyszerűen király :) Szóval bőven van annyi extra hogy élvezzem és azt mondjam jobb mint az Obli.:) Nyilván engem is zavar hogy még a Fallout NVhez képest is jobban konzol port de ez van. Egész biztos a régi jó modderek majd alakítanak rajta és mindenki kedvére alakíthatja. A karakterek, léníek meg nos az agyam eldobom nem is tudnám másképp elképzelni ezt a világot. Külön örülök a legnagyobb félelmem hogy a sok manga rajnogó miatt elcseszik a karaktereket arcokat nem jött be. Bár a képek alapján látszot azért ezért 100% a Bethesdának. Különösen ha felteszed a dll-t amit anno mutattam a Fallouthoz is akkor a hibás árnyékok, meg fények is a helyükre kerülnek és ha többe harcoltok akkor sem fog szaggatni. Bár neked jobb kártyád van mint nekem :)