TES
-
Tibbbor #30625 Mindenkinek köszönöm, hogy segíteni próbált, de sajnos nem jutottam előbbre. :(
Azt már lentebb is írtam, hogy régen én is a Nexus Mod Managert használtam, azzal semmi gondom nem volt, gyönyörű lett a játék! Arra a lényeges pontra nem emlékszem, hogy a magyarítást a modok előtt vagy után tettem fel? Szerintem a modok előtt, mert az pakolja a játékra az SKSE-t, ami nélkül úgy tudom, nem is mennek a modok.
A Vortex-el feladtam a próbálkozást, most a Mod Organizer 2 legfrissebb verziójával próbálkozom, eredménytelenül. A legnagyobb baj, hogy minden tutorial videó és leírás eltérő dolgokat mond arról, mit kell a Mod Organizer ELŐTT letölteni, hogy megfelelően működjön? Egyes tutorialokban szerepel a 2015-2019 C++ Visual Redistributable Package, a LOOT, meg a fene tudja, hogy még mi? A másikban ezekről egyetlen szó sem esik.
A legnagyobb baj, hogy sehol se találtam olyan bemutatót, ahol a modok installálása után a youtuber elindítaná a játékot és megmutatná, hogy íme, ilyen szép lett a játék. De nem! Csak elköszön és kéri, hogy iratkozzak fel.
Lépésről lépésre végigcsináltam ma a Mod Organizer 2 telepítését, setup-ját, letöltöttem 2 modot, installáltam őket, azután aktiváltam is(!) ,nem kaptam semmiféle hibaüzenetet. Elindítottam a játékot a Mod Organizer 2-ből, ahogy a videó javasolta, a játék be is töltődött, de minden ugyanúgy néz ki, mint a szűz Skyrim-ban. :(
Kutatok tovább, hátha találok megoldást. Csak változatlanul az bosszant, hogy a régi jó Nexus Mod Manager-el minden flottul működött. De sajnos ez a progi már csak bétában létezik és nem is támogatják tovább.
Egyébként a Mod Organizer 2 hogy működik együtt a LOOT-tal? Hová kell a LOOt-ot telepítenem. Ugyanis, ha csak telepítem valahová és elindítom, nem igazán találja a Skyrim modjaimat.
Bocs a hosszű és unalmas kérdezősködésért, de ez a fórum volt az utolsó reményem...
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2021.11.14. 23:41:21