TES
  • bajgunar
    #30217
    ~1 órája rágtam be rá, és töröltem! Olyan szinten, hogy minden modot, mentést, *ini-ket, miegymást! Mindent ami skyrim.
    Nagyon jó "lenne" a game, ha tényleg jó lenne...
    Ez a buzernya mod-olgatás... A rengeteg beállítási lehetőség hiánya (amiknek alapból kéne már benne lennie a game-ben! De neeem), amit az ini-k bűvölésével lehet csak előhozni. A sok mod ütközés. (alapból kéne bele a SMIM, RLO, BlockyFace, Blood, lábnyomok, ragdoll, nincs gyártható lockpick!!!???? b@sszus! találni tudsz, totál real game, mindent tudsz gyártani. craftolni, stb. Erre lockpick-et nem tudsz gyártani csak mod-al! Istenem. Parallax hiányáról nem is beszélek) Aztán utána meg a be nem töltés. Agyhalál. Hiába Loot, meg ModManager. Főleg az után, hogy a BethIni totál szétcseszte! De h mit? Arra már nem jövök rá... Mert véletlen se olyan egyszerű megoldani, hogy 3840x1920-ba menjen! + vele a SkyUI is. PFf... Yo, gyerek csinált hozzá vmi mod-ot (SkyUI -ra meg 3840-re fix-et). De nem az igazi... Bugos, hibás. Máshogy áll a Magic menu is, meg az Item menu is. PFf... Régebbi verzióban frankón vannak elhelyezve, de nem látod sehol se a súlyt, se azt h mennyi pénzed van. PFf. :D xD De ahoz régebbi SKSE, SkyUi.... OMG...
    Aztán hiába írom vissza consolból uGridsToLoad-ot (meg a hozzá tartozókat), meg mentem el. BethIni-vel elmentettem, azóta sehogy se indul. Nem lehet újraéleszteni. Hiába régi mentés, backup. Semmi... Mit hova, hogy mentett, amitől most nem indul. Nah ebből elég volt. Totál Delete.... 27-es kari.. Kuka. Elég volt. Még egyszer nem szórakozok vele.
    Főleg ez a mod-olgatás, tweak, buhera... Aztán több időt szenvedsz ezekkel, mint amennyit a játékban töltesz. Elég volt.
    Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2018.09.02. 21:53:07