TES
  • SaGa
    #30207
    Igen, ez a lényege. Nem ír semmit a Skyrim könyvtárba, így nem ír felül semmit. Csinál egy könytár struktúrát, minden mod egy-egy könyvtárban és ezeket „linkeli” be a Skyrim\Data alá. Ha valamelyik modkönyvtárban nem olyan struktúrában vannak a fájlok, mintha maga a mod könyvtár lenne a Skyrim\Data, akkor nem tud működni és azt jelzi azzal a piros x-szel.
    Amikor a játékot a Mod organizerből indítod, a mod könyvtára tartalmát abban a sorrendben, ahogy benne összeraktad, belinkeli a Skyrim\Data-ba, vagyis ha azonos nevű fájl több modban is szerepel, a játék azt fogja látni, ami a modorg modsorrendjében a legutolsó helyen van.
    Ha egy ilyen modot kitörölsz, uninstallálsz, automatikusan az a fájl lesz az érvényes ami korábban a törölt modé előtt volt és emiatt nem töltődött be, mert a másik „felülírta”. Ha a NMM-et használnád, az valóban felülírta volna és ha megkavarodik, akkor gond van. Emiatt ajánlottabb a Mod Organizer bármely más mod kezelőnél, ha sok modot használsz. Meg kell tanulni a kezelését, pár órát rá kell szánni, de megéri.

    Fontos! Ez a „belinkelés” csak akkor működik, ha a mod organizerből indítod a játékot, ha nem, akkor nem épül be a könyvtárstruktúra és egyik mod se lesz használható, mert a játék csak az alap Skyrim\Data könyvtárat találja a helyén.
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.08.19. 17:39:37