TES
-
DevEagle #30091 Sziasztok.
Bocs az OFF-ért. De. Magyarázza már meg valaki, hogy ez a morrohun-os KULL mire és miért is olyan nagyképű srác? Összerakott egy modpack-ot azt ennyi. Meg sokat kéregette a modok magyarításait a magyarosító emberkéktől.
Röviden hogy mire értem ezeket a vádakat.
Ugye van egy modpack-ja a Kull 2 lite. Az ember, nem töltötte fel youtube-ra (INGYENES!!!) a modpack beállításának videóját. Vicc. Mivel már nem támogatott, le is törölte a letöltési helyről. (2016-17-18-ban komolyan toturial videót LETÖLTÉSNEK tenni???)
A lényeg hogy nem kis olvasgatás és utánna járások álltal jutottam el 1 hónap alatt odáig hogy elindult a modpack-ja :D Legyen ez az én tanuló időm. De. 1-2 óránként összeomlik bármit is teszek. Elegem lett, mondom inkább angolul játszok.
Rátaláltam a Skyrim Perfectly Modded 4.4-re. SOKKAL nagyobb a modpack, sokkal több tartalommal, grafikai tuningok is vannak bőven. 1000 mod. Letöltöm, telepített játék mappájába MINDENT belemásolok és jé, működik. A letöltési idő volt a rengeteg mert 60GB a pack...
A kezdeti fagyásokat a pack fórum oldalán angolul leírva mindent megoldottam. Hangsúlyozom kevés skyrim modding tapasztalattal.
Ez a srác meg összerak egy pack-ot, aminél telepíteni kell ezt-azt, de azt se akárhogyan...
KB. 2 éve csinálja a következő modpack-ot, de még se híre se hanva a dolognak. Nem lenne ez baj, egyedül nagyon nehéz ezeket összerakni. De nem is játszanám az agyam mint ő. Régebben olvastam itt hogy sokan zúgolódtak az aroganciája miatt. Nem egyszer megtapasztaltam én is egyszerű kérdésekre is olyan válaszok: A modpack nem támogatott. Szép egy készítő. Sehol egy rendes dokumentáció, de segíteni se akar.
Tényleg bocs az off-ért, csak le kellett írjam a véleményem, hátha más még nem futott ebbe bele.