TES
  • Although
    Nem mert nincs értelme. És a te nyomi szavaidnak sem nézd meg te értesz angolul fordítsd le ne nekem magyaráz. Semmi kedvem fordítani olyanoknak akik mindenben a hibát keresik. Meg neked jobban is megy hiszen sokkal nagyobb tes fan vagy mint én nem?
    A sztori több mint egy szóban elmondható változik régen csak elfogadtam a kereskedő ajánlatát. Ma megszeppenve néztem ahogy az istennő szól hozzám a vak papnőn keresztül.
    Összefoglalva röviden, a forsworn, orcs, és az imperial által támogatott reach története. Nehéz elmondani mire emlékeztet. Oblivion? Vagy nem. Nem egyszerű. Most belépetem Nézem Ork menekültek mennek, egy hatalmas griff az égen, leszáll. mész a városba beszélni... Ez messze több mint amit először láttam. Még szoknom kell vannak akik nem állnak le. Gondoltam majd ilyen lesz a Beth mod rész is. De Beyond reach az más. Végül gondolom a Beyond skyrim is jó lesz. De ez a srác egyedül csinálta meg rövidebb idő alatt ezt a mesét. Ami már 2 éve is durva volt. Ma meg mikor benéztem jobb és mindig jobb. Mint volt. Miért öl bele ennyi időt nem tudom. Edit: Állj neki és mesélj ne nekem magyarázz.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2018.02.19. 21:58:27