TES
  • Mr_no_NaMe
    Ha jobban fut, egyszer nekifutok ha lesz egy kis időm. Amúgy az előző verziókhoz csinált a srác pár alapmentést, amit pont azért talált ki, hogy ha lusták vagyunk állítgatni, akkor ő nagyjából belövi a dolgokat előre, de finomhangolni persze sosem árt.

Én csináltam anno egy részletes leírást az előző verzió telepítéséről, természetesen jött ez a kull gyerek az 5 fős kisiskolás bandájával és rendesen hadjáratot vezettek ellenem, hogy mit képzelek magamról, hogy egy ANGOL modpackot ajnározok amikor az övé sokkal jobb, ráadásul magyar is :D Hát igen...ő összegányolt vagy 200 modot, minden mondatban van helyesírási hiba, de bárki aki fikázni merte a szeméthegyét az le lett ugatva. Természetesen aki nem tud angolul az lehet kényszerből az ő cuccát választotta, de annyira azért nem nehéz a Skyrim nyelvezete, hogy ne lehessen legalább alapfokú angoltudással értelmezni...meg aztán kezdjük ott, hogy az ő által beharangozott és nagy dobra vert "csodája" el sem indult normálisan, úgy kellett magadnak összehegeszteni :D (kipróbáltam, akartam szeretni, és kerek 50 percet tudtam vele foglalkozni).

Na mind1, olyan dolgokat kéne hájpolni aminek van értelme. Ennek a srácnak a kő kemény munkája, egyáltalán az, hogy bugmentesen 1500+ modot egybe tudott pakolni, ez hatalmas szó. Működik, nem bugos, ugyan kell hozzá vas, de ez a srác alkotta meg a tökéletes skyrimet.

Én támogatom, hogy kerüljön be a banner alá a http://perfectlymodded.weebly.com/ linkje.

Kíváncsi vagyok, hogy a nagy varázsló és csapata feltűnik-e gyűlölködni.