TES
  • Although
    Ne várj profi szintet modderektől ezen a téren, ők a saját álmaikat ölik bele kevés kivétellel. A 3DNPc is ilyen de mellékelik a más hangokat is az anyaguk egyedülálló, de nem nyomják bele az orrodba minden pillanatban. Nekem a Tales of commonwealth alap, a társakkal akik között sok idealizált de vannak realisták is tökéletes egyveleg. A synth aki a Railroadhoz csatlakozott pokollá tette az életem a railroad tankjával együtt. Rengeteg apróság amit meglepve találsz nincs könyvjelzőzve játszol vele és találkozol velük. De az alap kell. Ezt ne modreketől várd!! Sose. Ez az amit 2011 után is mondtam ezt a debilt amit skyrimnak neveznek a modderek sem teszik jobbá! Ezt mondtam a requiem alapítójának is. Mindegy mit csinálsz, ez nem lesz jobb kicsit közepesnél, mert az alap úgy lett megírva 8-tól 80 évesig mindenki élvezze. A Fallout 4 nem ilyen. Nagyon nem tökéletes nem lehet ebben a debil világban. De nagyon nagyon jó alap. Mondhatnám 3x annyi időm van benne mint a skyrimbe.

Nem vagyok telhetetlen, beérem a kicsit jóval az meg jó lett. Danse, Max aki soha nem adja fel, a railroad vezető aki javíthatatlan idealista, Father, aki nem szintén nem adja fel. Kellog aki átment sok mindenen és az ami, a társak, mint Piper, aki a testvérét védte majd idealistaként küzd Diamond cityért, Deacon aki hazudik folyamatosan és álcázza magát, de még is jó fej. Valentine a synth aki az emberek mellé áll, Cait ugye. Ennek nyomát se látod a Skyrimbe, néhány kezdeményezés van, a Dragonborn és a vámpíros kiegben. Szánalmasan gyengék ahhoz amit az F4 képvisel. Ne mond, hogy rossz és ne hasonlítsd a lengyelekhez!! Más háttér ,egyik még az út elején a másik meg a végén.