TES
  • Holaaf
    #30028
    Hát te pont, egy tőlem nagyon távoli értékrendet képviselsz, szerintem kissé szélsőségeset is. De megértelek.
    Én úgy vagyok vele, hogy semmi nem adja vissza azt ha valamit magyarul játszhatok. De ha értem az angolt, akkor is utálom, rosszul esik. Kiszótárazhatom ha nagyon kell valamit de pláne egy szerepjáték esetében nem az anyanyelvemen tolni az pökhendi fennhéjázás. Jó, nálad nem. Te kened vágod ezt a szintű szövegértést. A könyveket végképpen húzós lenne nekem, ahol a lore-ról olvashatunk és tudhatunk meg dolgokat. Az hogy te olyan körökben mozogsz, ahol nincs érdeklődés a lore iránt illetve csak a szűkebb körödben van, az nem jelenti azt, hogy a többség, az otthon örökké kussoló kocka leszarná. A többség biztos nem a te álláspontodat képviseli, beleértve a jobb angolosokat és fordítókat is. Mindegy, nincs ezzel gond. A másik:
    Szerintem ökörségeket írsz. Pontosítok. Nem versenyeztettem a két változatot, szó se volt erről. A tényeket, általános megtapasztalásokat mondtam el a magyarítás és beépülők, pluginok, modok használata kapcsán.
    Az egyetlen jelentős, a stabilitással kapcsolatos jellemzője a SSE változatnak, hogy nagyobb hancúr esetén simábban kezeli a helyzeteket, érthető okból és ez meglehetősen sok mindent érinthet egyszerre. Most nem technikai adatokról meg a bitekről beszélek hanem amit egy vásárló valójában különbségként megtapasztalhat a stabilitás terén. Ugyanakkor a bogarak nem tűnnek el.
    Ami pedig valójában stabilitást ad a játéknak, azt a Sheson memória foltocska adja meg, a Boris féle enbboost-al az eredeti játéknak. Ferdítés leírni az eredeti Skyrim-et az újjal szemben, mert a legidegesítőbb ostoba hanyagságokat még mindig csak az Oldrimen lehet orvosolni (modokkal), sokkal tartalmasabbá, élvezhetőbbé téve a játékot, a magyarra lefordított beépülők széles választéka vagy a sima honosítás által. Erről van szó, ezért ajánlottam, ajánlom Atterley-nek az eredeti változatot a jelen körülmények között.
    Tényleg kapható még, én is megnéztem. Az eredeti játék most alig 1.000 forint, olcsóbb mint 1 doboz cigi.