TES
  • Dante73
    SE-vel az a bajom, hogy mindent a "mágia" menűbe pakolnak a modok, legalábbis, amit próbáltam, másrészt, a játékhoz, DLC-khez átalakította VIK a magyarítást, de (tudtommal) nem tervezik, hogy modokat is fordítsanak hozzá...
    Annál pedig, nincsen nagyobb élmény, mint mikor csata után, vagy mikor kijössz egy dungiból, lesétálsz a folyópartra, ledobálod a páncélodat, és a vízben lemosod magadról a vért, és egyéb mocskot, majd gyújtasz egy tábortüzet, megszárítkozol, majd a felállított sátradban kialszod a csata fáradalmait... MAGYARUL, természetesen... Ezt az SE csak angolul tudja, ráadásul, 27, különböző varázslatot kell elsütnöd hozzá, amik vagy kedvencbe vannak téve, vagy még a mágiamenűt is meg kell nyitnod, 27x hozzá. LE vel magyar, és pár egérkattintás az egész.
    Másrészt, én Sassy girls, és Szófia nélkül el sem tudom képzelni a játékot, és azok (illetve "ŐK") szintén csak angolul vannak. Am nem lenne rossz, az SE, mert valóban stabilabb, LE memóriakezelésével akadtak gondok, lévén x86-os. Ezért is dobál ki sokakat, pl a Kull pakk is, egyszerű memóriahiba. Nem férnek el a modok a memóriában, ha rosszul optimalizálta a készítő. (Persze, ezt javította Kull, többnyire, nálam pl a hang okozott gondokat, fel kellett a minőséget tennem maxra, ami azért érdekes, mert másnak meg, 16 bitesre kellett állítania... Fene nem érti ezeket a modokat....)
    Ez sem rossz, és az sem az. Az a kérdés, melyik hibákkal tudsz együtt élni. Időnkénti kidobálással, mentés korrumpálódással, (Többnyire 1-2 új mentés törlése megoldja) vagy azzal, hogy angol, és a modok beállításába beleőszülsz, mert ömlesztve vannak a mágia menüben...