30713
TES
  • SaGa
    A ne 30 méterre jelenjenek meg a tereptárgyakra a látótávolság növelése a gyógyír. Ha túl gyenge a géped, akkor szokta alapértelmezetten kicsire venni. Te is be tudod állítani magadnak a konfigurálóban.
  • joceruza
    Estét!
    Szeretnék egy kis segítséget kérni. A legendary editionnal tennék egy próbát. Egy varázsló karakterre gondoltam. Ha nem muszáj,nem akarom szétmoddolni,csak ha kell.
    Ajánljatok légyszíves pár modot ami élvezetesebbé teszi a játékot. Gondolok a realizmusra (pl. real needds and....,frosfall,hunterburn,stb.),ezeket használtam régen. Kellene valami otthon is ami passzolna egy varázslóhoz. És ha tudnátok olyasmit ami megoldja azt hogy ne előttem 30 méterre jelenjenek meg a fák,épületek,stb. És amit még használnátok egy varázsló karakterrel.
    Köszönöm!
  • Schmicu66
    kimaradt az első link: http://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/2803/?
    Utoljára szerkesztette: Schmicu66, 2017.06.30. 08:30:37
  • Schmicu66
    SE-vel játszom, de kizárólag a stabilitás miatt (win10 alatt a régi skyrim hamar megadja magát felmodolva), egyéb oka nincs.

Letölteni a sok ezer mod közül azt érdemes amit szükségesnek érzel:) ebbe nem lehet tanácsot adni. Valakinek az a fontos, hogy lore friendly és totál true RPG legyen, valakinek a bögyös tinilányok és bikinipáncélok:) a te döntésed

Vérfarkasnak lenni elég kényelmes, mert többet nem leszel beteg és nem kell félned, hogy menetközbe megharap egy kósza vámpír (amit ha idejébe nem gyógyítasz könyörtelenül azzá válsz) Alapjátékban nincsenek is hátrányai ami azért nem túl "életszerű".
    Ezen mód segítségével lore friendlyvé tudod változtatni. itt a hold állásához van kötve szinte minden ahogy a könyvekbe olvashattad, vagy filmekben láttad. S bizony az átváltozások is ehhez igazodnak (kellemetlen amikor nem figyeled a hold állását és Riften közepén átváltozol:)

Vámpír nem igazán voltam még huzamosabb ideig, nem az én világom, de az csöppet szívás a szó szoros értelmében is:D
    itt sem ár picit korrigálni mod-dal: http://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/1925/?
  • joceruza
    Egyiknek sem kell lenned! Ha akarsz,leszel,ha nem,nem.
  • johhny95
    Van itt olyan aki a Special Editopnal játszik egyébként vannak hozzá olyan dolgok amiket érdemes letőlteni.
    Illetve a lényeg ami érdekel engem,hogy van-e olyan itt aki se vámpir se vérfarkas nem lett,de ha még is akkor miért kellene egyiknek vagy a másiknak lennem ?
  • joceruza
    Hát tényleg nem tudom! Jó lenne teljesen magyarul nyomni. Ami nagyon hiányozna az SE miatt az,a SkyUI. Lehet adok egy esélyt a Le-nek. Magyarított modokkal azért jobb. Viszont ami nagyon érdekelne hogy a Convenient Horses új verziója ahol questek is vannak,az gondolom már nem megy a LE-vel? Az egyik legjobb mod szerintem.
  • Schmicu66
    nem vitatom a lent leírtakat:)
    bár a power menübe pakolják a modok a configokat, ami sztem nem egy túl sűrűn használt menüpont, meg jószerivel egy mod beállítást csak egyszer csinál meg az ember, többet nem nyúl hozzá, általában persze.

mondjuk magyarul még nem próbáltam a játékot. s ha ez nem megy SE alatt, akkor tényleg felejtős a részedről.

• Dante73
    SE-vel az a bajom, hogy mindent a "mágia" menűbe pakolnak a modok, legalábbis, amit próbáltam, másrészt, a játékhoz, DLC-khez átalakította VIK a magyarítást, de (tudtommal) nem tervezik, hogy modokat is fordítsanak hozzá...
    Annál pedig, nincsen nagyobb élmény, mint mikor csata után, vagy mikor kijössz egy dungiból, lesétálsz a folyópartra, ledobálod a páncélodat, és a vízben lemosod magadról a vért, és egyéb mocskot, majd gyújtasz egy tábortüzet, megszárítkozol, majd a felállított sátradban kialszod a csata fáradalmait... MAGYARUL, természetesen... Ezt az SE csak angolul tudja, ráadásul, 27, különböző varázslatot kell elsütnöd hozzá, amik vagy kedvencbe vannak téve, vagy még a mágiamenűt is meg kell nyitnod, 27x hozzá. LE vel magyar, és pár egérkattintás az egész.
    Másrészt, én Sassy girls, és Szófia nélkül el sem tudom képzelni a játékot, és azok (illetve "ŐK") szintén csak angolul vannak. Am nem lenne rossz, az SE, mert valóban stabilabb, LE memóriakezelésével akadtak gondok, lévén x86-os. Ezért is dobál ki sokakat, pl a Kull pakk is, egyszerű memóriahiba. Nem férnek el a modok a memóriában, ha rosszul optimalizálta a készítő. (Persze, ezt javította Kull, többnyire, nálam pl a hang okozott gondokat, fel kellett a minőséget tennem maxra, ami azért érdekes, mert másnak meg, 16 bitesre kellett állítania... Fene nem érti ezeket a modokat....)
    Ez sem rossz, és az sem az. Az a kérdés, melyik hibákkal tudsz együtt élni. Időnkénti kidobálással, mentés korrumpálódással, (Többnyire 1-2 új mentés törlése megoldja) vagy azzal, hogy angol, és a modok beállításába beleőszülsz, mert ömlesztve vannak a mágia menüben...
  • Schmicu66
    Ne szomorodj el, egyáltalán nem jártál rosszul a vásárral. Az utóbbi 4 hónapban ahogy időm engedte modoltam és játszottam mind a két Skyrim verzióval.
    Első és legfontosabb, hogy SE verzió 100x stabilabban fut 100+ óra játék után is, mint az alap Skyrim valaha. Ennek fő oka pont az, hogy nincs SKSE. Félreértés ne essék nem a script kiterjesztésével van a baj, hanem azzal, hogy ha van egy rakat modod ami belepiszkál a papyrusba, úgy egyenes arányba növeled annak esélyét, hogy valahol "elszakad a cérna".

SE esetéban szinte minden lényegest implementáltak SKSE nélkül.

Amit rém sokáig hiányoltam, de már megszoktam az a Skyui hiánya, e miatt lenne jó nagyon az SKSE:)

Viszont sok modder annyira ötletesen és jól áthidalta az SKSE hiányát, hogy jobbat alkotott, mint a régi verzió. Ilyen pl a Convenient Horses (a használathoz kapcsolódó küldetések nagyon jók, a szintlépés, átgondolt lovas harc, craftolható lópáncélok etc etc...)

Amit viszont egyáltalán nem ajánlok, sőt messziről kerülni kell SE esetén, azok a Follower tweak-ek. Hiányzott persze a kényelem, de nincs olyan amit consolból ne lehetne megoldani 2-3 paranccsal.
  • joceruza
    Hát nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget! Kicsit elszomorítottál.....,bár ezért a pénzért most megérte így is. Szerintem akkor maradok a réginél. A modpackal kapcsolatban sajnos több rosszat hallottam mint jót. Egy próbát talán megér. Akkor irány a mod keresgélés. Pár hét és megint lehet gamelni.......
    Köszi! Jó éjszakát!
  • Dante73
    Neked is szép estét.
    Szerteszét lehet modolni, csak nem érdemes...
    SKSE; Nem tudok róla. Egyesek szerint készül, majd áprilisba, v májusban lesz kész, mások szerint feladták már a srácok. Lévén Június van, én erre szavazok.
    Igen
    Nem.
    Ha sok, játékmenetet, mechanikát érintő modot használnál, akkor a "régi" a nyerő. Kull egész jó pakkot rakott össze, több verzióban, elég HC-k lettek. Ha mákod van, akkor faszányosan fog müködni, ha nincs, akkor a discordon a srácok szívesen segítenek. És ez ráadásul full Magyar.
    Ha elég némi látványbeli kozmetika, akkor jó az új. Arra is van sok mod, de elég sok az ütközés egymással, és magyarítás egyetlen egy se van. (nem is lesz) Ellenben a magyarítás működik rajta.
  • joceruza
    Szép jó estét mindenkinek!

Lenne pár kérdésem! Sajnos az utóbbi időben nem játszottam ezzel a játékkal. Megvettem a spec editiont,de lehet kicsit elkapkodtam.
    Sok helyen olvashat utána az ember de szerintem a legtöbb segítséget itt kaphat tőletek. Ezt a verziót mennyire lehet moddolni? SKSE van olyan ami már működik rendesen működik vele? Magyarításnál a felújított változat gondolom a spec-et jelenti. És egy utolsó! A jobb,magyarított modok is működnek ezzel a verzióval?

Segítségeteket előre is köszönöm!
  • Fantusz
    Lehet fizikai páncélbas öltöztetni a varázshasználót, de az igazi mágus csuhát visel, és varázsol magának védelmet (alteration iskola).
    Gyorsan fejlődik, akárcsak az idézés, ha ellenség van a közelben, minkét skill kúszik felfelé.
    A pusztító mágiával az a gond, hogy alacsony szinten gyorsan kifogysz a manából, ami halálos lehet.
    Az enchantolás mester szintre fejlesztésével el lehet érni, hogy nulla manából tudjon varázsolni a mágus, de az meg a másik véglet, ha egy destruction (de akár másik iskola varázslatai is) spell nem kerül manába - no akkor már valóban pusztító a mágusod.
    Az idézés azért nagyon erős, mert a megidézhető lények bárkitől, bármitől meg tudnak védeni, ha a szintedhez képest jól fejlesztetted a karaktert, két dermora lord mögött szinte csak nézned kell az előadást (persze, ha húszas szinten csak tűzelementált tudsz idézni, az nem sokat ér)

A high elf karakterrel szerepjáték szempontból volt némi zsörtölődés bennem (volt olyan karakterem is), egész Skyrimben nem sok "jóságos" high elf kalandozik, Thalmor ügynökök - de ez csak apróság :-)
  • kissbence070398
    @SaGa
    Szia!
    Köszönöm a hosszas válaszod. Most még csak ismerkedek a játékkal, szóval "félistenként" játszom de valamennyire tudatosan is aztán majd később akarok RPG stílusként játszani. Valahogy sejtettem, hogy a mágusnak nem a kovácsolás és a bitang erős cuccok kellenek, úgy, hogy már a játék eleje óta varázserős, és társai féle cuccokat hordok. Szép lassan akkor neki kezdek az enchant tanuláshoz. Még egyszer köszi a válaszod. :)
  • SaGa
    Ahogy lejjebb is olvashatod, gyakorlatilag ahogy jól esik. A kérdés az, hogy a választott karakterhez illően, vagy félistenként, mindenbe belekapva szeretnél-e játszani. Gyorsan felhúzni a karaktert magas szintre, vagy normális tempóban, tanulva fejlődni. A kovácsolással és alkímiával rendkívül gyorsan lehet szinteket lépni, csak öngyilkos módszer, mert a te szinteddel együtt nő az ellenfelek szintje is (ha nem használsz olyan modot, ami ezt megváltoztatja). Ha tőr kovácsolással és létyó főzőcskével húzod fel a karaktert, akkor a harci skilljeid alacsonyan maradnak az ellenfeleidé viszont megfelelnek annak amilyen, harcos mesterségeket gyakorolva, te is lennél azon a szinten. Azaz lenyomnak seperc alatt.

A mágus varázsoljon, enchantoljon, ne nagyon gyúrjon páncélra meg nehézfegyverzetre és a kovácsolás se illik hozzá túlzottan, hacsak nem az a hobbija. Az alkímia viszont nagyon is passzol és hasznos. De azt is csak módjával, bár magas szintű alkímiával mindenféle úton-útfélen összekapható növényekből és egyebekből használható, vagy jó pénzért eladható löttyöket lehet gyártani. Csak ne vidd túlzásba, mert az elején az is nagyon tudja felfelé húzni a szintet, viszont így a varázslatokat gyakorolni, hasznos spelleket ismerni nem nagyon fogsz. Varázslóként azt sem árt eldönteni, melyik iskolát követed. Emlékeim szerint a destruction kissé gyengére sikeredett a Skyrimben, viszont az idézés, már közepes szinten is durva tud lenni, magas szinten meg mindent visz. Megidézhetsz egy-két erős lényt, meg egy fegyvert és legyőzhetetlen vagy. Ha csak ki nem fogysz a manából, mert az szívás. Arra kell valami jól feltunningolt varázstárgy, esetleg magas szintű mágiaismeret, ami csökkenti a spellek manaigényét, vagy jóféle itókák, amik pótolják. Csak az oda vezető út, hogy mindezekre szert tegyél, kissé göröngyös. Köpenyes mágusként eleinte sokat fogsz futni, meg gyógyítgatni magad.

Van fegyveres, páncélos varázsló is, neki a fegyverrel is bírnia kell, meg a páncélt se árt, ha alaposan kiismeri, így arra is kell áldozni, nem elég a mágikus ismeretekre. Viszont magas szinten ez is erős tud lenni.

Mindig legyen egy rövid távú célod (a következő szint eléréséhez), meg egy hosszútávú, hogy mit akarsz kihozni a karakterből és ehhez igazítsd az elsajátítandó skilleket. Nézd át a fát, találd ki előre, melyik ágat akarod felfejleszteni és arra gyúrj rá elsődlegesen. Persze a túl egysíkú karakter se tökéletes.
  • kissbence070398
    Sziasztok!

Teljesen új vagyok a Skyrim világában ezért fordulok a tapasztaltabb játékosokhoz.
    Pár napja elkezdtem egy nemes elf-et melyet mágusként használok most jelenleg 18 as szintű.
    Az volna a kérdésem, hogy milyen "mesterséget" fejlesszek vele? Gondolok itt a kovácsolás, alkímia stb, azontúl még az is érdekelne, hogy hogyan érdemes hozzákezdeni mert egyáltalán nem konyítok ezekhez. A válaszokat előre is köszönöm!
  • SaGa
    Ahogy Fantusz is írta, szabadon választhatsz, mit vállalsz és mit nem. Ez egy nyílt végű RPG. Mind minden TES játék. Ebben nyugodtan kimondhatjuk, egyedülállóak. Ugyanis a játékban berendeztek neked egy világot, ellátták mindenféle jóval és rosszal, hogy szabadon élhesd benne a választott életedet. Lehetsz a világot megmentő hőstől a lagótvarabb gonosztevőig bármi. A lehető legrosszabb játékstílus ebben a szériában, ha mindenbe belekapsz. Ülj le, találj ki magadnak egy karaktert, ne csak a nevét meg a classt, hanem azt is, miért lett olyan, amilyen, mik a motiváció, milyen a múltja és próbáld meg eljátszani. Mint egy asztali rpg-nél. Ahhoz képest ez annyival nehezebb, hogy itt nem fog a játékmester bütésül levonásokat meg hártányokat alkalmazni, ha nem a válaszott karakternek megfelelően cselekszel, ezt magadnak kell megtenned.
    A fő küldetéssor is csak egy kaland a világban, akár ki is kerülheted teljesen. Ahogy nem kell (szerintem nem is szabad, de én már cak ilyen maradi vagyok) ugyanazzal a karakterrel minden céhbe belépni, mindenkinek segíteni. Döntsd el, ki vagy és cselekedj aszerint. Ha nem jön be, dolgozz ki másik karaktert és próbáld ki az ő életét.
    Ja igen: mint ilyen, tulajdonképpen azt, hogy mennyire vagy az elején, te tudod egyedül. Tudod, mi a célod, mit akarsz elérni. Azzal, hogy a fő küldetéssort végigviszed, még nem lesz vége a játéknak, itt nincs végefőcím. Akkor van vége, amikor rááunsz az adott karakterre és már nem találsz további kihívást. Akkor kell megpróbálni egy másikkal. És ha nem vettél a nyakadba az előzővel minden olyat is, ami ahhoz a karakterhez nem illett, most lesz új kalandra lehetőséged. Ha már nem találsz, jöhetnek a modok. Azokból viszont csak olyan érdemes feltenni, ami az adott karakterhez illeszkedik.

Utoljára szerkesztette: SaGa, 2017.06.27. 11:25:22
  • Fantusz
    A játék készítői a játékosra bízzák, hogy az adott karakterét milyen szerepbe bújtatja.
    Lehet játszani akciójáték-szerűen, elvállalva minden küldetést, amit olykor elég direkt módon vágnak a karakterhez, de ennek az is az oka, hogy az előző résznél (Oblivion) sokan nyavalyogtak pl azért, hogy nem tudják, hogyan lehet csatlakozni a Tolvajok céhéhez.
    Skyrimben elég csak elmenni Riftenbe, ott azonnal hozzá vágják a karakterhez a csatlakozás lehetőségét, ami viszont nem kötelez a csatlakozásra, csak egy lehetőség.
    A Bajtársakhoz csatlakozást is lehetőségként ajánlja fel Farkas (Whiterun előtt egy óriást gyilkolásznak) -vagy élsz a lehetőséggel, vagy nem.
    Ennek a küldetéssornak része a vérfarkassá válás, amit nem tudsz kikerülni, ha végig szeretnéd vinni a céhes küldetéssort , viszont a vérfarkas lét nem azt jelenti, hogy át is kell változni bestiává, és a küldetéssor végén ki is gyógyíthatja magát a karakter is.
    Ami talán zavaró lehet, de jobban bele gondolva az úgy van rendjén, hogy bizonyos helyekre csak céhtagok tudnak bejutni, pl a Bajtársak Ysgamor sírjába, a mágusok Sarthalba, a tolvajok Nocturnal szentélyébe, stb.
    No és persze a küldetésekkel megszerezhető jutalmakhoz sem juthat hozzá a hős, ha nem csinálja meg a küldetést, viszont azok általában specifikus darabok, a bérgyilkos páncélszett nem illik egy harcoshoz, talán még a tolvajhoz igen, de nekik is megvan a saját hacukájuk (plusz a Nightingale szett).
    Mindazon által nem kell sajnálkozni, ha egy karakterrel nem szedsz össze minden kacatot, általában úgysem a készen kapott cókmókokba öltözik a karakter, ha tud jobbat is kreálni (kovácsolás, enchantolás)
  • johhny95
    Ezt viszont nem tudtam ugyan is én mindent megcsináltam amit elém b@szott a játék de inkább azonnal kiléptem és írtam ide amikor a vámpiros résznél felajánlotta a lord az ajándékot mert senki nemírt arról,hogy sem vámpirnak sem vérfarkasnak nem kell lennem csak mindenki a kettő között vacilált . Egyébként nem tudom milyen karakterem van fejlesztem egyszerre a mágikus cuccokat is és egyzserre a harcost is . Tehát akkor nem kötelező nem muszály egyiknek se lennem végiglehet tolni így simán is a játékot nem ? Mert eddig elég jól boldugultam a játékban és nem az elején vagyok már..
  • Fantusz
    A vámpírlorddá válás csak lehetőség, amit "jutalmul" ajánlott fel a vámpír... egyszerűen visszautasítod, és maradsz a vámpír vadász vonalon.
    A vérfarkassá válás küldetéssor része, az sem kötelező, csak akkor az a küldetéssor nem teljesíthető (Bajtársak), de ennek a játéknak az is lenne a lényege, hogy nem kell minden eléd eső küldetést megcsinálni egy karakterrel, vissza utasítod, vagy nem veszed figyelembe, ha az adott karakterhez nem illik az a feladat (bérgyilkos, tolvaj küldetése, vámpírlorddá válás, stb)
  • johhny95
    Szevasztok !
    Én a special editionnal nyomom és éppen most vagyok a vámpiros résznél amikor el kell dönteni a kastélyban,hogy vámpir leszek vagy nem.
    Nos, szóval én ezt az egészet nemértem olvastam,hogy lehet vérfarkasnak is lenni de öszintén szólva én egyik sem akarok lenni van ilyen lehetőség ?
    Illetve melyik éri meg jóbban ha nincs a játékot abba hagytam addig még nemkapok választ mert idegesit ez a dolog !
    Ha valaki hoszabban kifejtené nekem ezt köszönöm ...
  • rosti
    Köszi megpróbálom,a kidobálást már megszoktam sűrűn mentek.:)
    Visszaolvasva megvan a tanult koólégáról nekem is a véleményem.
  • Dante73
    Nekem ezek vannak fent;

Alternate start a hibás kezdés miatt. (Sok modnál megeshet, hogy a kamera "bukfencezik", ezt lehet így kiküszöbölni)
    Character Creation Overhaul, szebb karaktereket "csinál", illetve lehet alkotni vele. Ehhez kellenek a hajak is...
    The Notice board új küldetéseket ad, a fogadók előtt megjelennek táblák, azokról lehet küldetést felvenni.
    Az Unnoficial Skyrim edition patch-ot/et mindenképp tedd fel!
    A vállszíjjakkal pedig megnő a cipelhető tömeg, de még így is figyelni kell, könnyen túlzásba lehet esni...
    Este dobok fel a játékról is néhány képet, nálam hogy is néz ki. Bár, őszintén megvallva, nem igazán tetszik a mostani textúra pakkom, volt egy sokkal jobb is, csak nem találom. Az pl a kútra kis felépítményt tett, Whiterun-ban, csak azzal az volt a baj, hogy abban voltak egyéb tárgyak is, és a követők abban hajlamosak voltak elakadni... (De, ha valaki tudja, melyik is az a pakk, mondja már meg, elfelejtettem a nevét is sajnos...)
  • grebber
    Az a baj, hogy anno az oblivionnál is agytröszt volt rakosgatni a dolgokat. Nekem ehhez sajnos nincs idöm sem türelmem.Ezért kérdeztem. Pl itt a te eseted is.
    Nekem fentvan 40 cucc jó és szép.Ha nem sok idő leírhatnád + képekkel mutathatnád miket tettél fel.

(Sima alap Skyrim van meg)
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.06.23. 13:25:54
  • Dante73
    Morrohun fórumán nézz szét. Van egy külön, moddolással foglalkozó "szakasz", a "Skyrim Modok Honosításának Központja". Én onnan telepítettem 40+ modot, most egyrészt szép, másrészt jól is működik. Érdemes azon felül lekapni egy textúracsomagot nexusról, AZTÁN a VIK féle magyarítást feltenni rá. (Az nem telepítős.) Aztán a Mod Organiserben szépen, egyesével rápakolhatod a kinézett modokat. Ha valami nem jó, a fórumon, vagy a discordon szívesen válaszolnak. (Én pl a FINS telepítésével akadtam meg, ami nem nehéz, csak kézzel kell bemásolgatni, és utána futtatni kell a "GenerateFNISforUsers.exe"-t, ami regisztrálja az új mozgásokat.) De, ha nagyon kezdő vagy a dologban, akkor az XP32-t és az arra épülő mozgások regisztrálását nem ajánlom. De követőket, textúrákat, hasonlókat simán berakhatsz.
    Viszont ha a Special edition van meg, akkor Nexus Mod Manager. Egyesével bepakolod, a nexusról származó módosítókat, az egyszerűbb, de a modok arra nem magyarítottak... És mivel az a program nem olyan komplex, valamint nincsen hozzá kiterjesztett menürendszer, (SkyUI, SKSE) így 5-10 modnál többet ne pakolj azzal bele. (Lehet, elindul, megy, de végigjátszani nem tudod majd, mert ki fog dobálni, korrumpálódnak a mentéseid, stb...) Azt is próbáltam, egész jó volt, (A VIK féle magyarítással magyar is) de arra pl a kedvenc követőm honosítása nem létezik, (Szófia) és a rengeteg létező mod miatt az alap LE szebb is, így én azzal játszom...
    Ha kell segítség, pl abban, melyik módoktól lesz szebb az LE, és marad magyar, szólj, segítek szívesen.
    Utoljára szerkesztette: Dante73, 2017.06.23. 13:05:40
  • grebber
    Nincs valamilyen magyar oldal ahol érthetően szájbarágósan keírják az alapoktól (tehát felteszed a steames alapot) , hogyan mi modon lehet igazán széppé varázsolni a játékot?
  • Dante73
    Írj a fórumon Prttp-nek, Ignussennek egy privátot, ők küldik a linket. (Ha minden igaz, a modpakkok fórumán is ott van valahol a discord linkje egyébként)
    Mr névtelennel meg ne foglalkozz. Igaz, van akinél nem megy a pakk, vagy kidobál, de a többségnél simán megy. Neki egyébként simán savanyú a szőlő. Párszor le lett már oltva ott is, itt is emiatt a hozzáállás miatt...
  • Mr_no_NaMe
    hagyd a kullos agymenést a fenébe, és töltsél le egy normális mod packot inkább...nézz utána mennyire bugos és játszhatatlan. Ez mondjuk abban is megnyilvánul, hogy aki szapulni meri a kull gyerek cuccát azt azonnal kitörli, mert nem bírja a kritikát, ezeknek a nyomait megtalálhatod a morrohun fórumán :D

Ha nem szükséges a magyar nyelv, akkor semmiképpen se azt tedd fel (mondjuk azt is megjegyezném, hogy a Kull féle mod fordítások is siralmasak és tele vannak hibával...)
  • rosti
    Hát ez nekem kínai a hova??
  • laikuss
    Menj fel a discord oldalukra.
  • rosti
    Szervusztok hölgyek urak

Kull bácsitol érdeklődnék,hogy a modpack II könnyitet varzión kívűl kiadott nem konnyed verziot is és ha igen honnan lehet aztatat letöltögetni
    köszi aválaszokat
  • laikuss
    Üdv!
    Kipróbálnám az ENB-t, néztem a nexuson, de annyiféle van, nem akarom kipróbálni az összest, így ajánlanátok egy igazán jót és stabilat?
  • genndy
    Feleslegesen próbálkozol, SE-hez még nincs SKSE. Majd egyszer talán kész lesz.
  • Party Hard
    Üdv
    Olyan problémám lenne, hogy felraktam a special edisont és az SKSE nem akar működni. Megcsináltam az instalátorral és a manuálissal is. Azt irja nem található TESV exe. A,mi igaz is mert most már. Ha átnevezem akkor azt irja kérlek telepítsd a legújabb szkályrimet. valakinek van tapasztalata ? vagy ötlete esetleg? csak mert nagyon gyenge vagyok angolból és már 2. napja a googleforditó felett kuksolok napi 6 órában

Vagy itt pont azt mondják, hogy még nincs kész? nem értem pontossan:
    SKSE
    Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2017.06.03. 14:11:58
  • Kull
    Gyere ide: undefined és itt megtudod ezt kérdezni magától a Darkend honosítójától. Hátha más ilyen jellegű kérdésed is lesz vagy érdekel a fordítás akármi.
  • laikuss
    Még azt megkérdezném tőled, mert van egy pár régebbi magyar fordítás pl. a Darkend 1.1 amiből 1.2 is van és megcsinálnám a maradék fordítását, hogy az esp/esm-nél mit kellene csinálnom, hogy az ú és az ő hosszú maradjon.
    Utoljára szerkesztette: laikuss, 2017.05.20. 16:51:34
  • laikuss
    Igen éppen azt csinálom, kiválogatom ami kell majd és próbálgatom mert egy új játékot akarok indítani, és köszi a jótanácsokat ez mindig jól jön.
  • Kull
    Ami a polgárháborúst részt megilleti arra elég a CWO. Amikor odérsz tapasztalni fogod, hogy kellően tartalmasak lesznek az események.

Ezen kívül egyenlőre talán próbáld ki a Radial Spawn Enigine modot. Játsz vele jó pár órát is nézd meg mit tud. Elvileg ez mellé már nem kell semmilyen hasonló jellegű mod. szerk.: És mellé mehet fel ugyan ettől az alkotótól a Lovasharc mod.
    Az OBIS persze maradhat, sőt kifejezetten ajánlott ide!
    Viszont az fontos, hogy ha már eleget teszteltél és úgy látod jó lesz, akkor mindenképpen kezdj teljesen új játékot. Ez sajnos követelménye a modok megfelelő működésének. Ezt sem részletezném ha nem muszáj de ez a lényege a dolognak.
    Egyébként erre maguk a készítők is felhívják a figyelmet, általában vastagon szedve lásd. CWO mod.
    Utoljára szerkesztette: Kull, 2017.05.20. 10:50:44
  • Mr_no_NaMe
    ha elkészül a SPM 5.0, akkor biztos belekerül még egy csomó mod, +500at igér a fejlesztő. Sztem érdemes megvárni. Pár hónap alatt szerintem ki is adja.