TES
-
Morrohun fórumán nézz szét. Van egy külön, moddolással foglalkozó "szakasz", a "Skyrim Modok Honosításának Központja". Én onnan telepítettem 40+ modot, most egyrészt szép, másrészt jól is működik. Érdemes azon felül lekapni egy textúracsomagot nexusról, AZTÁN a VIK féle magyarítást feltenni rá. (Az nem telepítős.) Aztán a Mod Organiserben szépen, egyesével rápakolhatod a kinézett modokat. Ha valami nem jó, a fórumon, vagy a discordon szívesen válaszolnak. (Én pl a FINS telepítésével akadtam meg, ami nem nehéz, csak kézzel kell bemásolgatni, és utána futtatni kell a "GenerateFNISforUsers.exe"-t, ami regisztrálja az új mozgásokat.) De, ha nagyon kezdő vagy a dologban, akkor az XP32-t és az arra épülő mozgások regisztrálását nem ajánlom. De követőket, textúrákat, hasonlókat simán berakhatsz.
Viszont ha a Special edition van meg, akkor Nexus Mod Manager. Egyesével bepakolod, a nexusról származó módosítókat, az egyszerűbb, de a modok arra nem magyarítottak... És mivel az a program nem olyan komplex, valamint nincsen hozzá kiterjesztett menürendszer, (SkyUI, SKSE) így 5-10 modnál többet ne pakolj azzal bele. (Lehet, elindul, megy, de végigjátszani nem tudod majd, mert ki fog dobálni, korrumpálódnak a mentéseid, stb...) Azt is próbáltam, egész jó volt, (A VIK féle magyarítással magyar is) de arra pl a kedvenc követőm honosítása nem létezik, (Szófia) és a rengeteg létező mod miatt az alap LE szebb is, így én azzal játszom...
Ha kell segítség, pl abban, melyik módoktól lesz szebb az LE, és marad magyar, szólj, segítek szívesen.
Utoljára szerkesztette: Dante73, 2017.06.23. 13:05:40