TES
-
Holaaf #29710 Ember próbálj abból kiindulni, hogy nem szabad mindenkit hülyére venni és hidd el vannak tájékozott emberek is.
Az egész MorroHun azt olvasta, hogy te vagy az aki hisztizel, sőt az már őrjöngés volt a javából. De már itt elkezdted még jóval előtte.
Elloptad másnak a munkáját és feltöltötted, mint egy "én készítettem" modpakkot magyar modpakk néven. Betéve az angol modpakk, a Perfectly modpakk körülményes és felesleges külön partíciós "telepítőjébe". Ez a plagizálás öreg és ki is vágtak onnét, mint macskát szarni.
Azt hiszed itt nem olvasnak más fórumokat, mint akár a MorroHun-t vagy nem próbálták ki a Kull modpakkot? Nem az a baj, hogy fogyatékos vagy mert neked bonyolult 1-2 mappa átmásolása hanem az, hogy közönséges tolvaj gazember vagy aki hülyére akar venni másokat és egy hazug sz*rházi! Miért? Egy, mert plagizáltál, kettő trágár és mocskos módon mindenkibe belekötöttél a fórumon végig gyalázva több ember, több éves munkáját, amit utána ellopva még egy témát is nyitottál neki és ott árultad, mint "én készítettem egy jobb modpakkot.." bla bla bla. Ez a lopás baromarcú ne játszd a hülyét, mert hátadba bszom a nagykést!
Szerinted a MorroHun csapatát milyen arcok alkotják vagy kik ők? Csak, mert Sz.Ákos takarított ki téged onnan, mint plagizáló, mocskos szájú veszélyes hulladékot. Vagy lehet neked tényleg nem esik le a húszfilléres, hogy veled van a gond kispofám.
Mit alázol itt másokat, hogy "tessék megtanulni angolul"? Szégyellheted a pofádat te NoName bunkó gyerek, ennyire tartod a magyar nyelvet meg akár azt, hogy van egy csapat aki pofázás helyett tesz is a közösségért és már javában fordítja a PoE-t! Mert ezt csinálják nincs duma, gőzerővel honosítanak.
Végezetül, ott a Kull modpakk 2 benne több száz moddal, köztük az elérhető legminőségibbekkel ráadásul a nagymenő Ordinator,USLEEP és társaiból a legfrissebb verziók és mind ez magyarul. Képes(mozgó) telepítő segédlettel és több segítőkész emberrel napi szolgálatban.
Erre te mind az ellenére ami történt és ami van, fogod magad és megint előjössz ezzel a régi modok, régi verzióját tartalmazó ANGOL partíciós telepítős, lényegében és többségében grafikai módosításokat,kényszerített old binrys ENB-t, topmodell unlore picsariszálós női mozgást, kutyafülit tartalmazó a kutyát sem nagyon érdeklő modpakkal és hülyíted a népet.
A legjobb az egészben, hogy olvastam a fórumot és láttam a színdarabodat. Amikor végül a neked segítő embereknek is alágyújtottál, akkor kezdtél mindenkit leköpni, mint áldozat aki soha senkit nem bántott és nem érti mi zajlik. Majd erre végül kiugrottál a már kínosan sokadik saját magaddal beszélgető álneveidből és végre megnyitottad a MAGYAR MODPACK témát is. Ahol saját munkádként árultad a Kull mod pakkját, amit előtte el és vissza gyaláztál, leköptél, lehánytál, minden bugos ótvaros szedett vetett tákolmánynak lehordtál. 2017-ben sem hal ki belőled az energia vámpír, ez gáz nagyon gáz!
És most itt vagyunk újra, ahol az egészet elkezdted még egy korábbi Kull modpakkot ócsárolva. A kör bezárult.
Szép kis életút gratulálok hozzá de nem szabadulhatsz, mert körben vagy és folytatnod kell! Good Luck!
Utoljára szerkesztette: Holaaf, 2017.04.24. 11:59:14