30713
TES
-
#29712 A tolvaj gazembernél kiégtem, ezért külön köszi :D
Felhívom tisztelt figyelmed, hogy a "mert hátadba bszom a nagykést" tip. szövegek esetleg otthon anyukádnál a kisccsaládná' lehet, hogy megszokott szófordulatok, de itt nem, ezért kérlek próbálj beintegrálódni a civilizált fórumlakók közösségébe, még ha ez nehezedre is esik :)
Köszi -
#29711 Hűha, neked azért van bajod, nem kevés.... -
Holaaf #29710 Ember próbálj abból kiindulni, hogy nem szabad mindenkit hülyére venni és hidd el vannak tájékozott emberek is.
Az egész MorroHun azt olvasta, hogy te vagy az aki hisztizel, sőt az már őrjöngés volt a javából. De már itt elkezdted még jóval előtte.
Elloptad másnak a munkáját és feltöltötted, mint egy "én készítettem" modpakkot magyar modpakk néven. Betéve az angol modpakk, a Perfectly modpakk körülményes és felesleges külön partíciós "telepítőjébe". Ez a plagizálás öreg és ki is vágtak onnét, mint macskát szarni.
Azt hiszed itt nem olvasnak más fórumokat, mint akár a MorroHun-t vagy nem próbálták ki a Kull modpakkot? Nem az a baj, hogy fogyatékos vagy mert neked bonyolult 1-2 mappa átmásolása hanem az, hogy közönséges tolvaj gazember vagy aki hülyére akar venni másokat és egy hazug sz*rházi! Miért? Egy, mert plagizáltál, kettő trágár és mocskos módon mindenkibe belekötöttél a fórumon végig gyalázva több ember, több éves munkáját, amit utána ellopva még egy témát is nyitottál neki és ott árultad, mint "én készítettem egy jobb modpakkot.." bla bla bla. Ez a lopás baromarcú ne játszd a hülyét, mert hátadba bszom a nagykést!
Szerinted a MorroHun csapatát milyen arcok alkotják vagy kik ők? Csak, mert Sz.Ákos takarított ki téged onnan, mint plagizáló, mocskos szájú veszélyes hulladékot. Vagy lehet neked tényleg nem esik le a húszfilléres, hogy veled van a gond kispofám.
Mit alázol itt másokat, hogy "tessék megtanulni angolul"? Szégyellheted a pofádat te NoName bunkó gyerek, ennyire tartod a magyar nyelvet meg akár azt, hogy van egy csapat aki pofázás helyett tesz is a közösségért és már javában fordítja a PoE-t! Mert ezt csinálják nincs duma, gőzerővel honosítanak.
Végezetül, ott a Kull modpakk 2 benne több száz moddal, köztük az elérhető legminőségibbekkel ráadásul a nagymenő Ordinator,USLEEP és társaiból a legfrissebb verziók és mind ez magyarul. Képes(mozgó) telepítő segédlettel és több segítőkész emberrel napi szolgálatban.
Erre te mind az ellenére ami történt és ami van, fogod magad és megint előjössz ezzel a régi modok, régi verzióját tartalmazó ANGOL partíciós telepítős, lényegében és többségében grafikai módosításokat,kényszerített old binrys ENB-t, topmodell unlore picsariszálós női mozgást, kutyafülit tartalmazó a kutyát sem nagyon érdeklő modpakkal és hülyíted a népet.
A legjobb az egészben, hogy olvastam a fórumot és láttam a színdarabodat. Amikor végül a neked segítő embereknek is alágyújtottál, akkor kezdtél mindenkit leköpni, mint áldozat aki soha senkit nem bántott és nem érti mi zajlik. Majd erre végül kiugrottál a már kínosan sokadik saját magaddal beszélgető álneveidből és végre megnyitottad a MAGYAR MODPACK témát is. Ahol saját munkádként árultad a Kull mod pakkját, amit előtte el és vissza gyaláztál, leköptél, lehánytál, minden bugos ótvaros szedett vetett tákolmánynak lehordtál. 2017-ben sem hal ki belőled az energia vámpír, ez gáz nagyon gáz!
És most itt vagyunk újra, ahol az egészet elkezdted még egy korábbi Kull modpakkot ócsárolva. A kör bezárult.
Szép kis életút gratulálok hozzá de nem szabadulhatsz, mert körben vagy és folytatnod kell! Good Luck!
Utoljára szerkesztette: Holaaf, 2017.04.24. 11:59:14 -
#29709 Azért ezt a rágalmat erősen átgondolnám de minimum visszaszívnám. Mi az, hogy elloptam?
Fogtam és csináltam a 20 lépéses telepítőjéből egy 3 lépéses verziót amiből annyi bugot próbáltam kiszűrni amennyit csak tudtam, és készítettem hozzá egy leírást is amiben feltüntettem a készítőt. Mi az, hogy elloptam? Bármikor felmentem segítségért a fórumra baszott válaszolni a kedves készítő, de nem csak nekem, azoknak sem válaszolt aki szerette volna beállítgatni a dolgokat, az volt rá a válasz, hogy "szokd meg, mert így jó". Ezeknek az embereknek a kedvéért raktam össze a leírást, és persze ahogy meglátta ez a kull gyerek rögtön elkezdett hisztizni, hogy én elloptam az ő "munkáját".
rosti: Nincs lefordítva magyarra és nem is lesz. Ne várd már el légyszi, hogy minden modot le fognak fordítani a kedvetekért magyarra. Mindig lesz új mod és mindig lesz updatje is amit a készítő vagy frissít vagy nem, és ezt még a magyar fordítónak is követnie kéne...nonszensz, tessék megtanulni angolul, cserébe kapsz egy közel hibátlan és bugmentes kiegészítést a játékhoz.
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2017.04.24. 05:23:20 -
#29708 Szerepjáték... a vámpírkodás egy lehetőség, amit sokan szeretnek, másokat meg nem érdekel, sőt ha figyelmetlen a játékos, akár még bosszúság is lehet a vámpírrá válás.
Az sem mindegy, hogy "sima, mezei" vámpír lesz a karakter, vagy vámpír lord.
-
#29707 Sziasztok!
Vámpíros kérdés: Érdemes vámpirizálódni?
Én annyit tudok róla, hogy nappal nem regenerálódik sem a stamina, health, magicka, valamint 50%-al sebezhetőbb vagyok a tűzzel szemben. Nappal megtámadnak az őrök.
Ezek mind negatívumok.
A pozitívumokról meg annyit, hogy +25% a lopakodáshoz, meg pár gagyi skillt kapok és annyi?
Nem annyira éri meg ezek alapján. Tapasztalat? -
rosti #29706 És természetesen amit ajánlottál az ugyebár le van fordítva magyarra.Vagy meg se nézted,hogy amit kérdeztem az micsoda?De azé köszi a választ
-
rosti #29705 Köszi megtaláltam mükszig.
-
Holaaf #29704 Persze azt elfelejtetted megemlíteni, hogy elloptad azt a modpakkot aminek a törlését javaslod(4 oldallal visszább) és mint a sajátodat reklámoztad.
Szégyellheted magadat öreg, közönséges tolvaj vagy! Inkább arról csiripelj, hogy te mit készítettél!?
Nem kell válaszolnod, a semmit nehéz lenne körülírni! -
#29703 Szia! Igen! Töröld le a pakkot és telepíts egy olyat, amit normális, hozzáértő emberek készítettek. Mint pl ez. -
#29702 Multiple Custom Map Markers with Notes, nem egy friss cucc, de rá lehet nézni megy-e még. -
Vincentcloud #29701 Sziasztok, valaki tud olyan modról amivel a térképen a helyekhez megjegyzéseket lehet tenni? -
Holaaf #29700 A valódi élőhalottak menüjében mindhárom esetben vedd le a csúszkát 100%-ról nullára. De ez még a régi lehet, mert az újban ez már nincs benne. -
rosti #29699 Szasztok tudja valaki ,hogy a KULL mod Pack II-ben hogy lehet kikapcsolni azt,hogy az élőhalottak ne keljenek fel újra és újra?
-
#29698 Hello!
SE fent van 1.4.2.0.8-as verzió viszont a nexusról leszedett modok a mod managerrel nem működnek. Figyeltem, hogy ne sima Skyrim modok legyenek, hanem SE de valami probléma van így is.
Immersive armor ill. weapon amit próbáltam egyből viszont egyik sem működik. Azt írja legalább 1.3.9-es verzió kell. Elképzelhető, hogy egy bizonyos verziószámtól nem működhetnek ezek a modok?
Nekiugrottam volna elölről az egésznek de három órányi próbálkozás után kedvem szegte. Köszönöm a választ előre is! -
IXEMGabeo #29697 Dawnguard vonalat most viszem oltari jol kidolgozott szal lett a vampirokkal meg a scrollokkal:), minden mindennel osszefugg plusz Serena eros is, mint tars :) bar mar 45. szinten vagyok az ijasz-lopakodo wood elfemmel van meg hova fejlodni...ez a Soul Cairn vagyis purgatoriumhoz hasonlo hely ahol a csaj anyja fogva volt tartva eszmeletlen jo volt...plusz lehetett valasztani, hogy vampirkent mesz le vagy a lelked bezarva a soul gembe legyengitve...erdekes volt mindenesetre, de meg nincs vege meg hatra van a Blood scroll
ja es ez csak a harmadik kijatszasom 5 ev alatt -
#29696 Nem kell túl bonyolítani azt a történetet sem.
Annyi a lényeg, hogy ilyen módon tudatnak veled egy lehetséges kalandot.
A nőt persze integrálhatták volna jobban a játékba, de nem tették... elmondja a kis szövegét, aztán nem lehet vele többé szót váltani sem.
Nem a városba megy, hanem valamelyik közeli farmra, ahol megérkezés után azonnal előkap a szoknyája alól egy kapát és dolgozni kezd, nincs vele párbeszéd opció.
A lopásokból eredő "meglepetésekre" jó példa a felbérelt gyilkosok akciója, akik esetenként teljesen logikátlanul lépnek akcióba: meghal egy NPC, halálában teljesen vétlen vagy, de elemelsz valamit a házából,(lehet akár küldetési tárgy is) hisz neki már úgysem kell... jön a bérgyilkos csapat, a vezetőjüknél megtalálod a megbízó levelet (amit csak a halála után írhatott a meglopott) - ezen is túl lehet lépni, nem kell mélyebb értelmet keresni mindenben :-)
-
#29695 Hat en ha valamit elloptam, de senki nem volt a szobaban, nem lattak, akkoris korbevettek az orok amint kileptem hogy bunoztem :) -
#29694 Olyan ez, mitn amikor ellopsz a kocsmarostol 20 aranyat Whiterunban, zsebrerakod, de meglatnak. Majd a Riverwoodi or 10 perccel kesobb nyakoncsip es pontosan tudja, hogy melyik volt az a 20 darab arany erme es kivalogatja majd elveszi a zsebedben levo 400-bol :) -
#29693 Jatszogatok vele, es hat szembe jon velem egy kisasszony Sarthal Excavationsnal(Winterhold), hogy jajjajj elraboltak, de meglockpickelte a zarat es elmenekult. Szipi szupi, de fogalma se nem van merre jar, es utbaigazitanam e a legkozelebbi varosba. Ja es orulne ha kiirtanam a banditakat akik elraboltak, mert hat megse eljenek mar. Megadta a mapon a torony nevet. Hat jobb also sarok a terkepen :)
Gondoltam babam keresztul futottal 3 nagyvaroson, meg par kisebb telepulesen, es fogalmad sincs hol vagy :D De azt tudod pontosan honnan szoktel meg :D :D -
#29692 Hmm: Dragonborn -
#29691 Sziasztok, gyors kérdés, anno elég sokat nyomtam, de most ujra megjött a kedv hozzá SYKRIM SE megvan, a kérdés bár gondolom mások is kérdezték többször, de egy up to date Essential mods listat tudnatok ajánlani? Tudom pár regi mod-ot nem lehet hasznalni, kérdesem inkább az ujabb modok - foleg textura, táj,novenyek stb érdekelnek illetve Campfire, Frostfall, és hasonlók. Köszi -
Kull #29690 Sziasztok!
Fredi bácsi, küldtem neked üzenetet! Légyszíves, majd olvassad el!
Üdv! -
#29689 Lehet, ettől függetlenül nekem Win8.1 alatt minden sokkal gyengébben futott, mint Win7 alatt.
Ettől persze lehet a Win10 akár jobb is (nem próbáltam, ezek után), csak meglepne :)
DB -
#29688 LOL, ez az FM-es táp miatti fagyás úgy 10-12 éve lehetett :D vagy még régebben. :)
Azóta 650-700 fölötti tápjaim voltak.
Most már (SSD, nincs CD/DVD, csak 2 magos proci) már nem is lenne indokolt ekkora sem, de volt egy idő amikor 4 magos proci, húzott VGA, 4 HD, stb. volt benne, és akkor többet is evett jóval, mint a mostani konfig.
Ez esetben a következő tippem az alaplapod lenne - nekem volt, hogy felpúposodott egy tranzi, és akkor is ilyesmiket csinált a gép. Érdemes a vasakat megnézetni, a táp is lehet zárlatos ami ezerféleképpen jelentkezik.
DB
Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2017.03.17. 11:30:53 -
Holaaf #29687 Although most kap agyvérzést...
..abbahagytam.
Utoljára szerkesztette: Holaaf, 2017.03.15. 21:20:36 -
Alexzel #29686 Nem rossz ötletek. A szakács különösen tetszik. A bosmer mágus esetleg később vámpír is lehet.
Nekem egy pl. darkelf varázslóm van akit pár stormcloak félholta vert és egy szál ruhában otthagyott meghalni (Alternate Start - Live Another Life mod) ezért bosszúra éhesen minél nagyobb hatalmat akart ezért vámpír lett (Destuction-ra és Conjuration-ra specializálódott).
Másik egy Breton-nord félvér kovács (Breton-ként) volt, aki be akarja bizonyítani az apja Nord családjának (akik kitagadták Breton anyjával való házassága miatt az apját és most Stormcloak-okat támogatják) hogy rosszul döntöttek. A szülei Stromcloakok miatt haltak meg. Apja útmutatását követi mely szerint csak akkor lehet valaki jó kovács, ha ismeri amit készít, emiatt minden fegyver és vért viseletében valamekkora jártasságot el kell érnie.
Ha vadászós karaktert akarsz, esetleg kipróbálhatnád a Hunterborn mod-ot
Pár ötletet érdekes karakter létrehozására/szerepjátékra az alábbi 2 oldalon is találhatsz:
How to Build Interesting Characters in Skyrim
Ten Tips for Better Role-Playing in Skyrim
A hozzászólás részekben is vannak érdekes karakterötletek.
A fenti cikkek alapján használok pl. 2 megkötést ami kicsit 'szerepjátékosabbá' teszi talán a játékot.
1. Nem váltogatom a Standing Stone-t, csak az elején kiválasztom melyikhez tartozik a karakter és csak azt aktíválom.
2. Ha ellenféltől szerzek vértet (pajsz kivételével) azt csak akkor használom ha a városban beszéltem kováccsal, aki így 'méretre igazítja' hiszen ha elveszem valaki vértjét, az az ő méretére/testalkatára van igazítva nem az enyémre.
Utoljára szerkesztette: Alexzel, 2017.03.15. 16:13:19 -
zsanett92 #29685 Na most, hogy meséltem itt múltkor, hogy megvettem az eredetit újra kedvet kaptam, hogy kitoljam.
Szeretnék valami epik szerepjátékos buildet hozni. Eddig ezek az ötletek jöttek össze, mint lehetséges változatok.
Az öreg bosmer mágus -
Egy bosmer vénember, aki régen vallásos volt, de meghalt a családja és azóta nem hisz az istenekben. Semmilyen küldetést nem vállal el, ami vallási cucc és nyitottabb a daedric questekre és a gonosz döntésekre.
Restoration és alteration iskolákra tolnék. Esetleg necromancy később.
A látása rossz, ezért folyamatosan használnia kell a detect life spellt.
Becsületes nord favágó -
A különböző vizimalmok és városok között utazik. Leather armor + favágófejsze. Íjászatot és az egykezest húznám. Utazás közben pedig vadászna illetve néha egy-egy barlangot felfedeznék. Hosszú távú célt nem találtam még ki neki, majd játék közben eldöntöm merre tovább.Először megpróbálok a profitból összegyűjteni egy normális páncélra vagy valami erősebb fegyverre, aztán kiderül.
A szakács
Egy ork szakács, aki azért járja az utakat, hogy megtalálja az utlimate hozzávalót az apja leveséhez. Harcban gondolom valami kétkezes fegyver és unarmored. A különböző várakat és bandita tanyákat kipucolja a kaják miatt. Ahol csak tud főz és csak kaját használ potionök helyett. Ide gondolom jó lenne valami cooking mod.
Mit gondoltok ezekről? Nektek mi volt a kedvenc buildetek eddig? Van esetleg valami jó ötletetek, amit érdemes lenne kipróbálnom?
-
#29684 USSEP igen, SKSE és összes rá épülő mod nem, mert még nem dolgozták át 64 bitre, HRTP nincs és felesleges is, mert alapból nagyobb textúrákat kapott a SE. Van külön Nexus oldala, ami ott van az tuti működik, nézd meg hogy átdolgozták-e a modjaidat.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2017.03.15. 07:32:24 -
#29683 Sracok, ha feltettem a Skyrin Special Editiont, akkor a kovetkezo modok mukodnek?
SKSE
SkyUI
USSEP
Unread books glow
Towns and Villages enhanced
Meg a high res texture pack
ezek vannak fenn most a siman. -
#29682 Na meg meg annyit akartam irni, hogy a Skyrim SE annyit mondott, hogy
auto detect, all settings low.
A sima Skyrim LE meg auto detect all settings High...
A te karid 180W tdp-s, a procid nemtudom mid van, es a 350W-os tap igen keveske hozza.
Egyebkent meg a 3 kari teljesen mas kategoria.
Link -
#29681 XFX Core Edition Pro 550W
Seasonic S12II bel van benne, 1db +12Vos aggal szoval meg sincs osztva. 520W-ot le tud adni azon az agon, nem kell a kabelekkel bajlodni. 5 ev garis es best buy volt anno.
Proci 90W, VGA 150W, a tobbi meg nem tesz ki 100W-ot sem(1 hdd, 4db DDR3 modul, 2 fan 1 DVDiro es ennyi).
Uresjaratban mert fogyasztasa 63W, fullra terhelve meg 280W volt kulso konnektoros fogyasztasmerovel.
Szoval nem egy rossz darab, haswell kompatibilis is. -
#29680 Ja csak az r9-es kártyád szerintem jóval jobb mint az én fostos 7750-em :) Szerintem nem a win10 a hiba forrása
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2017.03.14. 17:34:13 -
#29679 "De mindketto valamiert fagyasztja a gepet 10perc-2 ora jatszas utan random. Se kep se hang, csak reset.
Win10 X64, 8GB ram, 128GB-os SSD, meg egy 1GB radeon HD 6870."
Tápod mekkora?
Nekem a Football manager csinálta ezt, aztán kiderült, hogy annyira tekeri a procikat meg a winyót, hogy a 350-es táp megadta magát neki.... 650-essel nem volt több gond.
A hibajelenség tipikusan ilyennek néz ki.
DB -
#29678 Minek szívatjátok magatokat Win10-zel?
Win7 ultimate edition (vagy mi), R9 270x - minden fullon, röccenés nélkül megy a Skyrim SE.
Még a The Journey szarrá modolt verzió is eldöcögött, bár az enbseries szabad téren levette 25-30ra az FPS-t, zárt térben nem volt gond.
Procim i3 4170, csak 2 magos de elég kemény órajellel. 1 éve vettem az alaplapot is.
RAM 8GB
A büdös életben nem fagyott le az SE, a rommá modolt régi is nagyon nagyon ritkán (40-50 óra alatt kb. 3x).
DB
Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2017.03.14. 09:41:34 -
#29677 En a elobb rendeltem egy RX 480 8G-t
Mintha huztak volna a fogamat, de ma mar a TV is kezdte eldobalni a HDMI-t amivel ossze van kotve.
Meglassuk. -
#29676 "Windbóws7 iksz64 ultimét" alatt, most a 10 professzionális van fent, ami a legújabb drivert tette fel, azóta mérséklődött a probléma, skyrimell win10-el még azóta nem próbáltam, nincs most időm elmerülni a skyrimban, pedig hozzám vágta a steam az új verziót ingyen, de mondjuk ahhoz ez a lassan 4 éves kártya már sz@rt sem ér szerintem :) marad az ős verzió.
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2017.03.13. 17:12:08 -
EM64T #29675 Köszi! -
#29674 Nekem ha fagy akkor rendesen, monitor kimegy hogy no signal, meg kb 3-5mp-ig van hang, es utanna kakukk.
Eddig csak a Skyrimnel talalkoztam vele, meg lehet 1x a Fallout 4-nel, de az is Bethesda jatek.
A 15.201.1151.1008-as verzioju driver volt fenn(2015.11.04)
Ez a legujabb, ez mar discounted kartya, mint a tied.
De ma feltettem a crimson beta drivert, ami felhuzta a drivert 15.301.1901.0 verziora (2016.02.26)
Meglesem ezzel mit tesz.
Neked milyen oprendszer alatt csinalja? -
#29673 Nekem is produkál érdekeset a masina, nekem hd7750 2 gigás oc kártya csinál a skyrimnél driver crash-t, ekkor vagy kifagy, vagy fekete képernyővel kb 3 mp-után továbbmegy, és kb 99%-ban ez megtörténik az első 30 perc játékban, utána nem ismétlődik meg, akár 10 óra játék után sem, viszont ha újraindítom a gépet akkor meg ismétlődik a dolog! Néhány más játéknál is csinálja ezt, viszont van olyan amelyeknél egyáltalán nem, op rendszer alatt sem csinálja sohasem, fogalmam sincs mi lehet a baja, még memteszterrel is néztem a ramokat és a vramokat is hibát nem észlelt elvileg jó a kártya.