The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár újítás alapból van mint a shelter működik alapból, tehát eresz alatt nem ázol meg. A grafika az alapból HD új effektek is vannak.
Ha ennek a srácnak a módjait felteszed akkor a nem túl bőséges sztori elemek mellett, fejlődésre vonatkoztatva, hiszen jórészt mindenhol egyből mély vízbe kerülsz a thief vonalat leszámítva. Akkor ez tökéletes megoldás lehet ráadásul skse nélkül is meglepő dolgokat tud. Mára már, ahogy nézem a nem lore friendly elemek jórészét törölte is.
Sokmindent nem tudok részletezni, mert kifejezetten csak a modokat tesztelem, de azt hiszem a wildcat az lesz a te megoldásod. Ordinatort is tedd fel mert egészen kreatív megoldások vannak benne, mint necromancer szentély perk amit meg is találhatsz mint hely, ötletesek a fejlődés fák is.
EnaiSaion
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.30. 12:42:34
Már pár hónapja kijött az SE verzió, talán előjöttek a tapasztalatok vele.
Vannak bugok, amik idegesítőek? Javították a régieket? Menteshiba, shouthiba, stb?
Mennyire lenne játszható a jelenlegi konfigomon az új?
I7-2600K, 8GB ram, Radeon HD6870 1GB.
Van hozzá olyan mód, ami különböző sebzést számol a különböző testrészeken?
Szerintem a legnagyobb hiányossága az volt, hogy ugyanazt a sebzést kapta, ha lábujjon lőttem, mintha a homloka közepéből állt volna ki a nyílvessző.
Köszi!
Battletag: coolpet#2467
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
+ Ne feled nem ebből élnek ezt csak úgy csinálták a szabadidejükben. De mellbe fog vágni nem is kicsit.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.29. 22:01:35
Bátorkodtam csinálni egy jobb, bugmentesebb pakkot amiben lehet menteni akkor amikor akartok, és az enchnaced camera mod sem bugos, mint az általa publikált pakkban.
Így is maradtak benne hibák, de amit tudtam azt kijavítottam.
Használjátok egészséggel!
Magyar Mod Pack telepítési útmutató és letöltési link
keress rá erre a dll filera a játék könyvtárán belül, és töröld ki. Ennyi. Ha ettől nem oldódik meg akkor bonyolultabb a dolog, de kb mindenki ezt használja.
Kérdésem az lenne, hogy legalább a modoknak a nyers, letöltött fájljait nem e lehet simán csak átmásolni a HDD-re? Mert az kb. 40 Gb lenne, az is szelektálás után már. Köszönöm a válaszokat!
telepítettem Kull mod pack ját és nem nagyon akar működni
ini-ben hol tudom bekapcsolni a gyors utazást és ami fontosabb a mentés opciokat,hogy ne csak alvás után mentsen
Köszönöm mindenemű segédkezést
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.07. 21:46:46
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A PoE legalább alulról súrolja(nagyon rövidke.)
Valahogy ez az életre is igaz, tudod..
Szép nagy tartalom.
http://www.akciofigura.hu
- Oh tudtad te egy nagy hős vagy? tudod abszolválni a sárkánykát,
- 1. Nem, nem éreztem semmit.
- 2 Igen éreztem valami furcsát.
-Irileth mit szólsz hozzá?
-Na hagyjatok békén ezzel.
-Persze mert te nem vagy nord.
-Bejártam a világot, láttam sok mindent....etc etc.
- Na lökj nekünk egy jó kis shoutot..."várnak", persze karakterem leszarja az egészet. 😊
Itt adtam fel 😊
Egyébként hogyan van az, hogy még végig sem vitted a Skyrim történetét de újra és újra visszatérsz ha jól értem? Ennek kell, hogy oka legyen.
Nyilván van benne valami, ami visszahúz ez tagadhatatlan.
Nem kell belőle akció játékot csinálnod neked, mivel már a kezdetektől az. A Requiem moddal szintúgy az marad, csak nehezebb lesz.
Én nem dolgozok semmin sem, csak a te Combat Evolved ajánlásodra ajánlottam egy mai, fejlettebb és izgalmasabb módosítást(+az AAE modot.)
A történethez köze nem volt a mondanivalómnak.
Talán kicsit túlpörögted a dolgot, ennyire azért ne vedd komolyan, mert még kórházba kerülsz!😉
Ez az első trailerek egyike azóta fejlesztették.
Amatőrök, lelkes amatőrök, sok munkával karaktereket alkottak.
Neked meg a többieknek nem érdekes mert csak a terep kell ahol szaladgáltok meg gyilkoltok.
Ez fontos rész. De aki akár mmoban akár másképp rákapott a sztori alapra és kicsit tud angolul nem csak magyar feliratra vár. Annak ez nagyon nagyon kevés. Unalmas mászkálni egy térképen és gyilkolni magában a lényeket és folyamatosan tovább klikkelni a szöveget. Nincs benne semmi beleélési lehetőség 😊 Legfeljebb neked elég ennyi. Elég sokan vagytok ezzel így ez tény. De ez ettől még nem lesz színvonal. A fősztori folyamatosan ott van a fejedben, hogy szar. Sajnos. Ha nem akciójátékos vagy akkor "2 hét" után feladod.
Edit: Egyébként elsők között raktam fel pár százan ezren voltunk. Mára több 100e ember kedvenc módja és nem tudja elképzelni a skyrimet e nélkül.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.07. 18:43:44
Szar alap szar sztori szintet sajnos nem lehet javítani. A világ nem él, sajnos. Te és a többiek csak a gyilkolás módjainak fokozásán dolgoztok. De nem ettől lesz jó az rpg. Sajnos végleg feladom. Minden elismerésem a modereknek főleg az interesting npc készítőinek. Minden béna karakterükkel együtt legalább életet leheltek a játékba. De a fő sztori rakat szar. Messze mélyen az oblivion alatt.
Ötleteim vannak, de minek.
-Első sárkányhoz elöszőr csapatot kellene gyűjteni és úgy.
-Össze kellene kötni a frakció sztorikat jobban a fősztorival.
-stb. stb.
Bár a Fallout 4 is csak egy szimpla jól megírt történet semmi extra ez az F4 fényében igencsak a közepes szint. Feladom. Annyira gagyi. Hogy nincs mod ami javítaná ha nem nyúlnak hozzá az lapa szarhoz.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.07. 18:30:15
Ebbe még mindig belefér a CE ha ragaszkodsz hozzá de nincs értelme, mert jobb ha a Wildcat mozgatja az intelligenciát, a stílusokat, mindent.
De még nincs vége, a Wildcat és a Vigor mellé még tedd fel a Advanced Adversary Encounters(script mentes) modot! Ez kis főellenfeleket ad némely frakciókhoz és némelyeknek pedig úgymond kihozza az igazi képességeiket, például a vámpíroknak. Iszonyatosak lesznek..mindegy, erről csak is kipróbálás által fogsz megbizonyosodni😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.05. 18:34:20
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.05. 18:26:40
Rigmor of Bruma.
Most közel 1GB tartalom a BGS egyik fejlesztője is értékelte.
Egy fantasztikus utazás lehet ha már elindítottam az SE skyrimet ezt végig nyomom.
Btw nekem hiányoznak a statok is. 😊
De ahogy nézem syclonix modjánál ez nem ilyen egyszerű mert lényegesen lassabban fejlődnek a másodlagosak hiszen nincs olyan, hogy mindenben szuper vagy. Amit leet visszahozott az oblivionból, a képesség pontok kivételével. A szint fejlődést meg kell tervezni mert magasról indulnak a fő skilljeid. Itt lehet jobb lett volna ha 25 fölé nem megy. De jól működik így is.
Spell learning
Szintén fent van vájt fülűeknek, nem a nagy mell letöltőknek. De érdekes mód nem tudod egyből megtanulni a könyvből a spellt idő kell hozzá van még pár hasonló mód.
Ha mondanom kellene a Morrowind idején a Beth 70% tett hozzá a moderek 30-at
A skyrimnál ez 30-70 a moderek javára.
Az F4-nél 60-40 a Beth javára ezek az arányok ne legyünk elájulva a dologtól. Azt, hogy élvezhető nem a Beth érte el.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.03. 15:48:44