The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Visszaraktam és teszteltem pár modot mint az Ordinátor ami elég egyedi, ráadásul skse nélkül még stabilabb lefagyás mentes,
Pár újítás alapból van mint a shelter működik alapból, tehát eresz alatt nem ázol meg. A grafika az alapból HD új effektek is vannak.
Ha ennek a srácnak a módjait felteszed akkor a nem túl bőséges sztori elemek mellett, fejlődésre vonatkoztatva, hiszen jórészt mindenhol egyből mély vízbe kerülsz a thief vonalat leszámítva. Akkor ez tökéletes megoldás lehet ráadásul skse nélkül is meglepő dolgokat tud. Mára már, ahogy nézem a nem lore friendly elemek jórészét törölte is.
Sokmindent nem tudok részletezni, mert kifejezetten csak a modokat tesztelem, de azt hiszem a wildcat az lesz a te megoldásod. Ordinatort is tedd fel mert egészen kreatív megoldások vannak benne, mint necromancer szentély perk amit meg is találhatsz mint hely, ötletesek a fejlődés fák is.
EnaiSaion

Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.30. 12:42:34

coolpet
Sziasztok.

Már pár hónapja kijött az SE verzió, talán előjöttek a tapasztalatok vele.
Vannak bugok, amik idegesítőek? Javították a régieket? Menteshiba, shouthiba, stb?
Mennyire lenne játszható a jelenlegi konfigomon az új?
I7-2600K, 8GB ram, Radeon HD6870 1GB.

Van hozzá olyan mód, ami különböző sebzést számol a különböző testrészeken?
Szerintem a legnagyobb hiányossága az volt, hogy ugyanazt a sebzést kapta, ha lábujjon lőttem, mintha a homloka közepéből állt volna ki a nyílvessző.

Köszi!

Battletag: coolpet#2467

molnibalage83
Ha a játék irányítása nem lette katasztrófa. Minden szarba belekadsz, a "E" parancsot meg alig veszi be... 20 perc után lett meg. Minden levettem és felugorva rohanva csináltam meg.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Bakker szerintem az ajtófeltörés tök mókás.

molnibalage83
Kevés ennyire idegesítő dolgot láttam eddig RPG-ben...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

molnibalage83
Ez a botszurkálós ajtónyitós feladat mekkora faszság. 10 perce szenvedek vele és nem tudom megcsinálni. Nem ügyességi játékkal akarok játsztani az ég szerelmére... Ha azt szeretném, akkor platfromjátékot választok...

molnibalage83
A DA😮-nel sem játszottam, de már megvan.

Haladj vele 😊 Persze neked lehet nem lesz különleges annak akinek a DA😮 kedvenc volt annak, kicsit mixnek tűnik. De tényleg jó. Megvárom a 64x kiadást 😊
+ Ne feled nem ebből élnek ezt csak úgy csinálták a szabadidejükben. De mellbe fog vágni nem is kicsit.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.29. 22:01:35

molnibalage83
Pedig úgy emlékeztem. Hogyan lehet hotkeyt csinálni? Most tényleg inventoryban kell szarakodni, ha fegyvert akarok váltani? Elkezdtem az Enderalt. Hát, eddig semmi különös...

Szabi
leginkább mert nincs és nem is volt 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Mr_no_NaMe
Mint tudjátok Kull kiadott egy szedett-vedett pakkot, aminek csinált egy 24 perces, elég érthetetlen telepítő videót, a csomagját természetesen telehagyta buggal.

Bátorkodtam csinálni egy jobb, bugmentesebb pakkot amiben lehet menteni akkor amikor akartok, és az enchnaced camera mod sem bugos, mint az általa publikált pakkban.

Így is maradtak benne hibák, de amit tudtam azt kijavítottam.

Használjátok egészséggel!

Magyar Mod Pack telepítési útmutató és letöltési link
molnibalage83
Mi a frászért nem érhető el az Enderal topik..?

Nekem is sokat segítettél ezzel hálásan köszönöm<#worship>

Frankó, köszönöm!! <#worship>
Mr_no_NaMe
Ha mentésprobléma, akkor -> SaveGamePlugin.dll

keress rá erre a dll filera a játék könyvtárán belül, és töröld ki. Ennyi. Ha ettől nem oldódik meg akkor bonyolultabb a dolog, de kb mindenki ezt használja.

Szasztok a gyorsmentéses problémámra senki nem tud ötletet?

Mr_no_NaMe
Mentsd le az egész My Games/Skyrim mappádat a felhasználók/*te*/dokumentumokból és mentsd le a Skyrim\Data, Mod Organizer stb szükséges, modokat tartalmazó fileokat. Rakd újra amit akarsz, telepítsd a játékot és másold vissza a fileokat, így nagyjából mennie kéne. Legyél alapos. A lényeg, hogy minden ugyan úgy nézzen ki a mapparendszeren belül mint régen, akkor nem lesz gond.
Sziasztok! Olyan problémám akadt, hogy én a skyrimemet a rendszermeghajtómra szoktam telepíteni, és jó ideje ott csücsül már. De közben elfogyott a helyem, és emiatt nem nagyon szeretnék semmi mást törölni, sem újratelepíteni stb. Ami fölösleges volt azt már töröltem, részemről kimaxoltam a takarítást. Innentől már számomra ismeretlen dolgok jönnek, úgyh érdeklődnöm kell.
Kérdésem az lenne, hogy legalább a modoknak a nyers, letöltött fájljait nem e lehet simán csak átmásolni a HDD-re? Mert az kb. 40 Gb lenne, az is szelektálás után már. Köszönöm a válaszokat!
Segítség bajban vagyok
telepítettem Kull mod pack ját és nem nagyon akar működni
ini-ben hol tudom bekapcsolni a gyors utazást és ami fontosabb a mentés opciokat,hogy ne csak alvás után mentsen
Köszönöm mindenemű segédkezést

Nem látom azért ennyire szörnyűnek, mindig mondtam nincsenek nagy elvárásaim. Láthatóan a digitális generáció már rövid időre képes egy dologra koncentrálni és a cégek meg próbálják lekövetni. Vannak jobb rosszabb dolgok. TES egyik kedvencem volt a morrowind idején. Még most is látom ahogy, jó rég már vártam a hétvégét és akkor majd. 😊 Pedig a HC azt is lehúzta és húzza a mai napig. Azt mondanám a DA😮 után volt a végleges fordulópont. Volt is vita Freddel és a többiekkel a DA2-n, mert egy ideig nem voltam képes elfogadni vége van, de ehhez is lehet alkalmazkodni. Legfeljebb ahogy Fred írta régebben mikor elővette a Morrowindet maga is meglepődött rajta mennyire nehéz a mai játékokhoz képest. POE meg nem alulról súrolja. És igen az életre is igaz. 😊 De ez van. Szerencsére nem HC vagyok és egy F4-nek is tudok örülni. Ebbe viszont beletört a fogam ez van. 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.07. 21:46:46

PiszkosFred
Tudja. Es ez a szornyu az egesz Although jelensegben, hogy tudja... 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Amúgy a szörnyű az inkább az, hogy nagyjából a BG II óta csak lefele megyünk, még hozzá zuhanórepülésben.
A PoE legalább alulról súrolja(nagyon rövidke.)
Valahogy ez az életre is igaz, tudod..
Na nekik aztán volt idejük az biztos😊😊
Szép nagy tartalom.
Az a szörnyű, hogy az interesting npc alkotói akik holt amatőrök és legtöbbjüknek halvány elképzelése van a lore dologról. Illetve a saját kis életüket szövik a karaktereikbe. Bár akad benne egy-két kincs. Tényleg. De ennyire debil tartalom nincs benne. Vannak benne megmosolyogni való dolgok de tudod saját szabadidejüket tették bele.

cikasz
Kull kiadta az új pakkjának a könnyed verzióját!

http://www.akciofigura.hu

Nem mondanám. Az SE-t raktam fel de ma letöröltem. Az Enderal volt amit főleg posztoltam az utóbbi időbe. Megvárom legyen belőle 64x és akkor lehet azt majd. Saját fordítás a sárkányka és a nord bunch találkozásából, mikor meghal. 😊 Utána.
- Oh tudtad te egy nagy hős vagy? tudod abszolválni a sárkánykát,
- 1. Nem, nem éreztem semmit.
- 2 Igen éreztem valami furcsát.

-Irileth mit szólsz hozzá?
-Na hagyjatok békén ezzel.
-Persze mert te nem vagy nord.
-Bejártam a világot, láttam sok mindent....etc etc.
- Na lökj nekünk egy jó kis shoutot..."várnak", persze karakterem leszarja az egészet. 😊
Itt adtam fel 😊

Miért nem kezded el előröl a Baldur's Gate Saga-t, a Neverwinter-t, az IceWD-t vagy a PoE-t? Ettől már csak rosszabb jön, nem kicsit hanem nagyon😉
Egyébként hogyan van az, hogy még végig sem vitted a Skyrim történetét de újra és újra visszatérsz ha jól értem? Ennek kell, hogy oka legyen.
Nyilván van benne valami, ami visszahúz ez tagadhatatlan.
Vannak benne jó dolgok de sajna akinek számít a fő sztori annak ez felejtős lesz. Kár. Modderek minden igyekezete kevés ehhez. Megyek vissza az F4-hez majd 😄 Abba legalább egy jó 4-est lehet adni rá 😊 Ez debil lett nem is kicsit.

Jogos épp felbasztam az agyam az első sárkányos harcon. Vicces őrökön, stb, stb. Végül is ez a TES. Csak lehet ezt komolyabban meg lehetett volna csinálni. A többi igaz megnéztem láttam a Perma-t is meg a skyre-t is mai napig nincs semmi ami a requiemmel versenyezni tudna. Ha elnyújtani akarnám a szenvedést akkor azzal nyomnám. Azt keresem mi az amivel legalább egyszer be tudom fejezni, de nincs ilyen. Mert nem a harctól függ sok mód van rá mindenki megtalálja a neki tetszőt. Talán egyszer majd valaki átírja ezt is 😄

Egyébként ez egy akció/crpg játék és ha jó vagy jobb lehet a harcrendszere, akkor egyértelműen jobb lesz a játékélmény.
Nem kell belőle akció játékot csinálnod neked, mivel már a kezdetektől az. A Requiem moddal szintúgy az marad, csak nehezebb lesz.
Te amúgy be vagy csavarodva vagy mi?
Én nem dolgozok semmin sem, csak a te Combat Evolved ajánlásodra ajánlottam egy mai, fejlettebb és izgalmasabb módosítást(+az AAE modot.)
A történethez köze nem volt a mondanivalómnak.
Talán kicsit túlpörögted a dolgot, ennyire azért ne vedd komolyan, mert még kórházba kerülsz!😉
Ha meg tényleg kihívást akarsz tedd fel a requiemet. Akkor lesz némi elképzelésed milyen az amikor a fejedet is használni kellene, nem csak szaladgálni. Azzal kicsit átértékeled mi a kihívás igazából.

Ez az első trailerek egyike azóta fejlesztették.
Amatőrök, lelkes amatőrök, sok munkával karaktereket alkottak.
Neked meg a többieknek nem érdekes mert csak a terep kell ahol szaladgáltok meg gyilkoltok.
Ez fontos rész. De aki akár mmoban akár másképp rákapott a sztori alapra és kicsit tud angolul nem csak magyar feliratra vár. Annak ez nagyon nagyon kevés. Unalmas mászkálni egy térképen és gyilkolni magában a lényeket és folyamatosan tovább klikkelni a szöveget. Nincs benne semmi beleélési lehetőség 😊 Legfeljebb neked elég ennyi. Elég sokan vagytok ezzel így ez tény. De ez ettől még nem lesz színvonal. A fősztori folyamatosan ott van a fejedben, hogy szar. Sajnos. Ha nem akciójátékos vagy akkor "2 hét" után feladod.
Edit: Egyébként elsők között raktam fel pár százan ezren voltunk. Mára több 100e ember kedvenc módja és nem tudja elképzelni a skyrimet e nélkül.

Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.07. 18:43:44

Félreértesz, nem akció játékot akarok csinálni belőle. Az evolved alapnak nem rossz. Amit te írsz a te világod. De mindegy.
Szar alap szar sztori szintet sajnos nem lehet javítani. A világ nem él, sajnos. Te és a többiek csak a gyilkolás módjainak fokozásán dolgoztok. De nem ettől lesz jó az rpg. Sajnos végleg feladom. Minden elismerésem a modereknek főleg az interesting npc készítőinek. Minden béna karakterükkel együtt legalább életet leheltek a játékba. De a fő sztori rakat szar. Messze mélyen az oblivion alatt.
Ötleteim vannak, de minek.
-Első sárkányhoz elöszőr csapatot kellene gyűjteni és úgy.
-Össze kellene kötni a frakció sztorikat jobban a fősztorival.
-stb. stb.

Bár a Fallout 4 is csak egy szimpla jól megírt történet semmi extra ez az F4 fényében igencsak a közepes szint. Feladom. Annyira gagyi. Hogy nincs mod ami javítaná ha nem nyúlnak hozzá az lapa szarhoz.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.07. 18:30:15

Szia! Kicsit le vagy maradva..a Combat Evolved már nagyon elavult. A mester Wildcat modját azon mód próbáld ki, hidd el dobni fogsz egy hátast főleg, ha még a Vigor-t is feltelepíted😉
Ebbe még mindig belefér a CE ha ragaszkodsz hozzá de nincs értelme, mert jobb ha a Wildcat mozgatja az intelligenciát, a stílusokat, mindent.
De még nincs vége, a Wildcat és a Vigor mellé még tedd fel a Advanced Adversary Encounters(script mentes) modot! Ez kis főellenfeleket ad némely frakciókhoz és némelyeknek pedig úgymond kihozza az igazi képességeiket, például a vámpíroknak. Iszonyatosak lesznek..mindegy, erről csak is kipróbálás által fogsz megbizonyosodni😉
A Remastered verzióhoz van már magyarítás? Hiába teszem fel akármelyiket a kettő változat közül, minden ötödik mondatot angolul írja ki, ráadásul az útjelző táblákon is angol felirat szerepel, nem magyar mint az előzőben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyedül vagyok aki azt érzi van egy kis witcher beütés így a végére?

Példa: A requiem az sztori szinten belépő részeket is nehézzé tette. Ami sokaknak ok nekem nem mivel egy alapból gyenge kihívást és tartalmat végtelenítettek. Értelmetlenül. Ez a build adja amit kell tudsz haladni a sztorival, jól. Nem skimpy mod szinten nekik úgyis mindegy. Úgy ha Rigmor az etalon vagy Arthmoor. Akkor ez megfelelő szint. Le a kalappal az ordinatory perk készítője előtt is. Általában túlzásokba esik de ez a rendszer meg a combat evolved együtt tökéletesen muzsikál a CCO val 😊 Szóval mindenkinek aki nem skimpy mod fan vagy agyhalott. Rajta. Kis gondolkodás kis sztori kis lépések előre. Az SE skse nélküli cuccai képesek élményt adni a sok apró hozzáadással amit Arthmoor összeszedet. A sok kis apróság a szöveg kiegészítések egy jó perk rendszer nem requiem szint de jó és az unofficial patch együtt adják azt amit minimális szinten amúgy a Bethtől is elvárható lett volna anno.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.05. 18:34:20

Jó ez a build amit feltettem. Ki kell mondanom újabb 1.5óra után. Tartalom és build összhangba kell legyen ha valami nem morrowind baldurs gate szint kár rátenni requiem szintet. Attól még nem lesz élvezhető. Ez a build így a legendary unofficial patchel és a többivel bőven szórakoztató. Nem POE de szórakoztató, könnyed kikapcsolódás. Az alap szar szint elfelejtve. Egyébként is az F4 után minden meg van bocsátva a Bethnek 😊 Bebizonyították, a szar szint nem tőlük függ. Az létezik. És leredukál minden színvonalat a gagyi szintre.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.05. 18:26:40

Nem vagyok nagy rajongója a játéknak. De az ilyen moderek mint Rob többet tesznek ezért a játékért mint anno a Beth tett bele. A video alapján van egy kis rajongója a "dragonbornak" történettel, kalanddal és egy nagyon élő karakterrel.

Srác ilyen vagy olyan okból letiltotta a keresőre való találatot, de napokban bővült a sztori.
Rigmor of Bruma.
Most közel 1GB tartalom a BGS egyik fejlesztője is értékelte.
Egy fantasztikus utazás lehet ha már elindítottam az SE skyrimet ezt végig nyomom.

Nyilván úgy sem volt (feltétlen) lassú a dolog ha akartad de mégis fix h lassabb volt hisz nem minden egyes skilltol fejlődtel. (A Skyrim féle minden nő mint a bolond gomba kiveve a destruction sztem amúgy is elhibázott. Nevetségesen nagy a differencia.)

Btw nekem hiányoznak a statok is. 😊
Alapból a sec skillekkel gyorsan fel tudtad húzni a karidat.
De ahogy nézem syclonix modjánál ez nem ilyen egyszerű mert lényegesen lassabban fejlődnek a másodlagosak hiszen nincs olyan, hogy mindenben szuper vagy. Amit leet visszahozott az oblivionból, a képesség pontok kivételével. A szint fejlődést meg kell tervezni mert magasról indulnak a fő skilljeid. Itt lehet jobb lett volna ha 25 fölé nem megy. De jól működik így is.

Mi volt a gond a prim/sec skillekkel? Én spec marhára szerettem a dolgot, legalább nem léptél szintet 5 percenként az elején.
Várom a visszajelzéseket a csomagról. Nekem ma élvezetes kikapcsolódás volt nem egy F4 de amatőröktől, túlszárnyalva amit a Beth letett az asztalra anno, kifejezetten pofás 😊

Apróságok, szavakba nehéz foglalni. De a spell könyv az most könyv még csak 20% -nál járok a sima spark spellnek is 😄

Passzolok, én csak meggugliztam, hogy mit írnak. Nem nyomtam még az enderalt.

Egy apróság.
Spell learning
Szintén fent van vájt fülűeknek, nem a nagy mell letöltőknek. De érdekes mód nem tudod egyből megtanulni a könyvből a spellt idő kell hozzá van még pár hasonló mód.

Ha mondanom kellene a Morrowind idején a Beth 70% tett hozzá a moderek 30-at
A skyrimnál ez 30-70 a moderek javára.
Az F4-nél 60-40 a Beth javára ezek az arányok ne legyünk elájulva a dologtól. Azt, hogy élvezhető nem a Beth érte el.

Kis ízelítő. Korábban is csekkoltam már de nem foglalkoztam vele. Nem mindegy mivel párosítjuk. De egy biztos ez is visszahozta az életet az élettelen egyforma, kietlen skyrim világba. Nem is akárhogy most egy mágus karival katakombába gyakorolva a lopakodást kicsit sokáig tart. De majd lopok zsetont ha bejutok ahova kell és jobban fog menni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert pénzzel gyorsabb ugye

- Character creation Overhaul is talán must have ha valaki unja a skyrim tök egyforma statos fajait, classait. dinamikus fejlődéssel visszahozva a sokat átkozott primer és secondary skilleket. Tehát ami másodlagos nem fejlődik úgy mint az elsődleges ezzel vissza hozta a classokat is. kicsit más gondolkodás kell hozzá. Ahogy Fred anno fogalmazott a csalás rendszere. Lehet de mégis élőbb mint az alap sivár minden egyforma jellege.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.03. 15:48:44