TES
  • Mr_no_NaMe
    Azért ezt a rágalmat erősen átgondolnám de minimum visszaszívnám. Mi az, hogy elloptam?

Fogtam és csináltam a 20 lépéses telepítőjéből egy 3 lépéses verziót amiből annyi bugot próbáltam kiszűrni amennyit csak tudtam, és készítettem hozzá egy leírást is amiben feltüntettem a készítőt. Mi az, hogy elloptam? Bármikor felmentem segítségért a fórumra baszott válaszolni a kedves készítő, de nem csak nekem, azoknak sem válaszolt aki szerette volna beállítgatni a dolgokat, az volt rá a válasz, hogy "szokd meg, mert így jó". Ezeknek az embereknek a kedvéért raktam össze a leírást, és persze ahogy meglátta ez a kull gyerek rögtön elkezdett hisztizni, hogy én elloptam az ő "munkáját".

rosti: Nincs lefordítva magyarra és nem is lesz. Ne várd már el légyszi, hogy minden modot le fognak fordítani a kedvetekért magyarra. Mindig lesz új mod és mindig lesz updatje is amit a készítő vagy frissít vagy nem, és ezt még a magyar fordítónak is követnie kéne...nonszensz, tessék megtanulni angolul, cserébe kapsz egy közel hibátlan és bugmentes kiegészítést a játékhoz.

Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2017.04.24. 05:23:20