TES
-
zsanett92 #29685 Na most, hogy meséltem itt múltkor, hogy megvettem az eredetit újra kedvet kaptam, hogy kitoljam.
Szeretnék valami epik szerepjátékos buildet hozni. Eddig ezek az ötletek jöttek össze, mint lehetséges változatok.
Az öreg bosmer mágus -
Egy bosmer vénember, aki régen vallásos volt, de meghalt a családja és azóta nem hisz az istenekben. Semmilyen küldetést nem vállal el, ami vallási cucc és nyitottabb a daedric questekre és a gonosz döntésekre.
Restoration és alteration iskolákra tolnék. Esetleg necromancy később.
A látása rossz, ezért folyamatosan használnia kell a detect life spellt.
Becsületes nord favágó -
A különböző vizimalmok és városok között utazik. Leather armor + favágófejsze. Íjászatot és az egykezest húznám. Utazás közben pedig vadászna illetve néha egy-egy barlangot felfedeznék. Hosszú távú célt nem találtam még ki neki, majd játék közben eldöntöm merre tovább.Először megpróbálok a profitból összegyűjteni egy normális páncélra vagy valami erősebb fegyverre, aztán kiderül.
A szakács
Egy ork szakács, aki azért járja az utakat, hogy megtalálja az utlimate hozzávalót az apja leveséhez. Harcban gondolom valami kétkezes fegyver és unarmored. A különböző várakat és bandita tanyákat kipucolja a kaják miatt. Ahol csak tud főz és csak kaját használ potionök helyett. Ide gondolom jó lenne valami cooking mod.
Mit gondoltok ezekről? Nektek mi volt a kedvenc buildetek eddig? Van esetleg valami jó ötletetek, amit érdemes lenne kipróbálnom?