TES
  • Mike at home
    én teljesen gyanútlanul kezdtem bele. életemeben nem játszottam a Skyrimmel, csak az Oblivionnal, (Morrowind valahogy nem fogott meg, de az Oblivion igen) és most olcsón meg tudtam venni a steamen.
    már egész az elején eljutsz az első városba, ahol figyelmezteted a jalt, hogy jön a sárkány, és kisvártatva meg is támadja őket a nyugati toronynál egy, amit sikerült megölni (szétnyilazni a toronyból) és onnantól én lettem dragonborn. A 7000 lépcső nem volt nehéz, a jeti volt ellenfél, de melette egyszerüen elszaladtam
    De visszatöltöttem azt a mentést mielőtt hajóra szálltam, ugyanis még azok a skorpió szerű izék is simán megölnek, amikbe a település melett botlottam. és most látom, még rengeteg hely van ezen a kopár hideg helyen.

valaki jött a Witcher-rel. Szerintem a witcher szebb. itt minden baromi nyomasztó, sötét, a város egy falu, kő hátán kő
    ami még zavar az hogy szerencsétlen nem tud mászni, csak pattogok, de legalább nem másznak utánam az ellenfelek mint a rendőrök a GTA V-ben.
    másik ami kellemetlen az a target lock hiánya. simán tudom püfölni a semit mert az elelnfél már máshol van. a witcher ebben a tekintetben jobb
    ami tetszik itt a többféle faj, úgyhogy egy Khajiittal kalandozok, mint anno a Mororowindben is
    már annak is utánaolvvastam, hogyan tudom fejleszteni a pusztakzes harcot.
    de jelenleg éppen a rablóvezér ölt meg
    egyszerüen kifingok ha 3-4-en vannak egyszerre