TES
  • Holaaf
    Figyelmesen olvastam, követtem mikor tetted fel SE-t. Két okból vagy három okból mondtam. Egyszer azért, mert amit felsoroltál az ott van benne és nem fagy le. Lefuttattam és a Noble Skyrim komplett textúra pakkon kívül mást nem használ. Az Enhanc. vanilla trees moddal gyorsította, az enbboostal és az skge-vel stabilizálta a játékot. A telepítés nagyjából egy-két mappa átmásolgatása, nem tétel.
    Másodszor, nekem inkább tűnt hasznosnak,izgalmasnak és átgondoltnak, mint teli tömöttnek. Főleg, hogy ezeket a fő, pl. szükséglet mod ki lehet kapcsolni. Nem éreztem magam szimulátorban, azt a jelleget nem szeretem. Most egy pofás piaci standon(ismerem ez wgstein modja) árulom az eddig megszerzett javakat, készülök mágusnak tanulni az Akadémiára. Enai modokat akarom jobban kitapasztalni, használni, mert érdekesnek tűnnek. Mivel teljesen magyar az egész(kb. négyen csinálták), ezért a Interesting npc mod az biztos nincs benne, ahhoz egy MorroHun Team kellene.
    Harmadszor, olvasgattam az írásaidat és simán meg kéne próbálnod.
    És én mondtam hasonlót a BG utáni időkről neked, te pedig megvédted a PoE-t. Most kicsit én védem meg, engem azonnal berántott és emelem kalapom az ős Black Isle kemény magja előtt, csak rövid volt;)
    Utoljára szerkesztette: Holaaf, 2017.01.01. 12:22:16