TES
  • Although
    Igen így tűnhet de, mint írtam az év játéka címet simán megérte, nagyon szarnak se tartom, a folyamatról meg beszéltünk eleget már nem érdemes folytatni te is tudod én is tudom, milyen volt a morrowind mert írtad is mennyire meglepődtél , mikor elővetted, és te is látod. Főleg az F4 karakterfejlesztése után folytatni se érdemes. Ezt a moderek tudják javítani. Amit nem tudnak ha a tartalom közepes, a questek történetek nem csak általam részint rövidek, kevés, vagy nem. És igen az év rpgje címet szégyennek tartom. Mert ha a moderek sokkal sokkal jobb tartalmakat csinálnak hozzá és mi egy ilyne cégnek adjuk a díjat akkor nem a céget díjazzuk hanem azokat akik tényleg jó játékot csinálnak belőle. Alapvetően ebben van az eltérés köztünk, nem hiszem ha nem lehetne modolni ezzel olyan sokan játszanának. És a díjat így kellett volna megítélni. Egy CD Projektel nem történhet meg, hogy porba döngölik a moderrek tartalom minőségét tekintve, mint az interesting npc. Igen mit nevezünk rpgnek. Szerintem továbbra is azt amibe jó npck vannak jó történetekkel, jó karakterfejlesztéssel és ezek mixe. A skyrim egy jó szint nem több. Igen mai napig szégyennek tartom, hogy nem a W2 kapta meg.