TES
-
Although #2944 De ha egymondatban akarnám mondani mi tetszett nekem abba a rendszerben. Egyszerű, az életben is hasonló. Vannak erősebbek, gyorsabbak, szerencsésebbek és agilisebbek. Sokféle dolog van. Az obli rendszerre ezt képezte le számszerűen. és igen nem volt tökéletes sőt sokat kellett volna javítani. De alapötletben szerintem zseniális volt. persze a játékban ez az új rendszer is jó lehet. Sőt bőven elég lesz talán. Főleg majd ha olyan apróságokkal is bővül mint ami például a Conanba van, ha elugrásnál kapsz rövid időre evades értéket az nagyban növelné a rouge class élményt. :) pl. Vagy nekem a DA2-ben nagyon tetszet ha nem állok egy helyben hanem folyamatos mozgásban vagyok akkor a harcos classok nehezen taláálna el. Itt kellene jól meg különböztetni a nehéz páncél súly adta terhét és a light classt például. persze mágus ellen ez nem segít oda kell majd a mágia ellenállás érték. Remélem eze valamilyen szinten azértt megjelennek az új rendszerben, mert ezek szerintem alap dolgok egy rpg-be.