TES
-
Although #2942 nos, igen..A heal, stamina, mana rendszer önmagába összehasonlítva azzal ahol ehhez még hozzá jönnek az attribok, nos nem nevezhető fejlődésnek a kivétel. Te nevezheted, én csak egyszerűsítésnek nevezem. Most nem arról beszélek hogy sokaknak az már túl bonyolult volt vagy nem tudom. Vagy ez nem fog működni a perkekel. De amíg az atrribos rendszer egy dinamikus változó rendszer volt. Addig a perk egy statikus rendszer. De az is tény a skill rendszerhez elég lehet ez is. Nem melyik jó melyik nemről beszélünk, arról hogy egy változó sebességgel, szerencse és tulajdonságok fejlődésével egybe kötött rendszer helyet fix kapcsolókat kapunk. Persze lehet mondani hogy nem működött ez már más kérdés. Mondjuk én remekül ki tudtam használni a sebességet és a szerencsét is függően milyen karaktert építettem. Bár nem volt tökéletes sőt bőven javítani kellett volna rajta. A Bethesda az egyszerűbb megoldást választotta, egyszerűen megszüntette az egészet. De tényleg nem kell belemenni. És végeredménybe az biztos a perkek a fatalitykkel egybeépítve bőven sokkal látványosabb eredményt hoznak mint amit Oblivion valaha is tudott. Tehát tesznek hozzá annyi pluszt hogy ne legyen érdekes az egyszerűsítés. Egyedül tényleg a bejárható terület a kérdés. A dungeonok száma az elég nekem is. Mindössze a területre próbáltam következtetni. Ha nem tesznek nagy távolságokat egyes helyek közé akkor bizony ez akár 50% is lehet. Az meg már nem lenne jó!