TES
-
Although #2938 Vannak már benyomások a térkép méretéről? Félek hogy az kisebb lesz. Egyszerűen nem tudom elhinni hogy 6Gb-os méretbe ez a sokkal erősebb grafika és a nagyobb térkép is belefér.
Nézegettem a térképet és egyszerűen sajnos biztos vagyok benne fele akkora lesz mint az oblivion
egy kis összehasonlítás.
Oblivion map
Skyrim
Egy adatott tudtam szerezni eddig. Kb.130 dungeon a skyrimbe....Az oblivionba 367 körül volt.
Mindig figyelni kell miről nem adnak ki sok infot mert az lehet a gyengeségek egyike. És sajnos linkelni vagy hazudni is szoktak a fejlesztők kinek hogy tetszik. Ugye próbálták megmagyarázni hogy a karakter rendszer nem visszalépés hanem fejlődés vagy legalábbis nem rosszabb mint az obliba ez ugye nem igaz.
De ami a térképnél is eszembe jutott az a FNV-nél való mellébeszélés. És tartottam tőle hogy itt is így lesz. Mivel látszólag a térkép nagyobb mint az Fallout 3-é de annak bejárható része ugye a fele a térképnek.
Ha ehhez hozzávesszük az egyik nagy véleménykülönbséget a topikban. Miszerint a Fallout 3 szintekkel együtt erősödő ellenfeleit sokan nem szeretik. És ezt sikerült elérni a Bethesdánál hogy álljanak le róla. így arra a következtetésre jutottam valószínű hasonló lesz az FNV-hez egy kicsit. Tehát indulásnál be lesz korlátozva a terület. És így megkapjuk talán az egyetlen dolgot az FNV-hez hasonlóan amiben gyengébb volt a Fallout 3-hoz képest lineáris mozgást eredményezett leszűkített mozgási területtel indulásnál, tehát a szabadság érzet ami az Obliba volt itt se lesz, szerintem. Szóval remélem nem lesz igazam. Habár az FNV-nél bejött sajnos. de itt láttok esélyt hogy ne legyen igazam. Elvileg kaptak ezért támadást tehát remélhetőleg csak a dungeonokra meg a térkép széleire korlátozzák a mozgástér szűkítést. De meglátjuk. Nagyon remélem hogy nem fogom kisebbnek érezni mint az Oblit. :( Bár az Oblivion tényleg hatalmas területtel rendelkezett és még 1 évvel később is értek meglepetések ahol nem jártam mert rejtett ajtó vagy egyébb vezetett oda :)