TES
  • PiszkosFred
    Regebben (ertsd, vagy 1-2 eve volt erre szuksegem) en ugy csinaltam, hogy sima copy-paste a jatek steames tartalmat (steamapps, common, stb-n belulrol) es atmasoltam a masik drivere. Aztan steamen uninstall (helyi tartalom torlese), majd install (ujra), es megadtam azt a mappat, ahova masoltam az egesz cuccost. Ekkor a steam eszrevette, hogy ott mar van "valami", nyomott ra egy integrity checkt (meg a fene tudja mit), majd megvolt az egesz par perc alatt.

De, vannak 3rd party progik mar ilyenre, amelyek buheralni nemi registryt, manifesteket, stb., de en fosos beszari vagyok, meg mobil auth mellett sem igazan szeretem az ilyen kulsos cuccokat, inkabb masolgatok.

A masolasos trukknek egyetlen egy hatranya van, hogy az SSD-n lennie kell annyi helynek, amely a szuz installhoz kell, hiaba van mar ott a jatek (atmasoltad ugyebar), mert az install process elejen mindenkeppen megnezi, hogy van elegendo helyed. 50-60 gigas klienseknel mar necces lehet egy SSD-n, de a Skyrim eseteben talan nem lesz annyira veszes az a "par" giga.