TES
-
Tibbbor #28962 Sziasztok! Tudom, hogy ez nem kimondottam a Skyrim mod-ok fóruma, de azokban több, mint 1 éves az utolsó hozzászólás, úgyhogy nem is próbálkoztam. A YouTube-on illetve a Nexus fórumán pedig senki nem válaszolt érdemben a kérdésemre.
Szóval: nemrég kezdtem modolni a játékot, nem viszem túlzásba, egyelőre mindössze 10 modot használok gond nélkül. Telepítéshez a Nexus Mod Manager-t használom, betöltési sorrendhez pedig a LOOT-ot.
Már sokkal szebb a játék, mint eredetileg volt, de szerettem volna egy kicsit javítani a belső fényeken. Ehhez nagyon sokan használják a RELIGHTING SKYRIM nevű mod-ot. Rendben letöltöttem, de installálni képtelen vagyok. Nekem ugyanis csak az alapjáték van meg, a telepítőben viszont kizárólag olyan opciók szerepelnek, melyekhez valamelyik DLC megléte szükséges. Ez azért ellentmondásos, mert a leírásban az szerepel, hogy nem szükséges hozzá egyetlen DLC sem. Ráadásul a NEXUS fórumán az egyetlen ember, aki válaszra méltatott, azt javasolta, hogy a telepítési opciókban ne jelöljek be egyetlen DLC-t sem. Sajnos ez nem működik, mert ilyenkor ugyan installálódik a mod, viszont inaktív és a Mod Manager-el sem lehet aktiválni.
Nincs valakinek erre vonatkozóan valami tapasztalata, ötlete vagy linkje? Előre is köszönöm a segítséget! További jó játékot kívánok!
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2016.08.21. 17:58:53