TES
  • genndy
    Én csak azt nem értem, hogy mi értelme állandóan bemenni és kommentelni olyan játékok topikjába, amikről pontosan lehet tudni, hogy NEM keményvonalas rpg-k (hiszen már az elődjük sem volt az (Oblivion FO3)), és hőbörögni ezen, meg szidni a játékot, hogy nem keményvonalas rpg Ettől még nem lesz az. Csak magára haragítja a topik összes tagját, aki viszont szereti a könnyedebb, nyílt világú, nem sztoriorientált, NEM keményvonalas, nem szigorúan papíros szabályok alapján készült rpg-ket (is). Akkor annak a játéknak a topikjába kell menni örömködni, amire Kickstarteren a keményvonalas rpg-k rajongói összekalapozták a pénzt. A Beth meg vígan megél a Skyrimből és klónjaiból (és akiknek örömmel tolom az arcába a pénzemet, mert adnak nekem 200-250 óra szórakozást. Ja, hogy nem keményvonalas rpg-t? Hát nem. De nem baj, mert én ezt nem is várom el).
    "Beth példát vehetne róluk" meg hasonló baromságok (igen, rád nézek Although) - nem, nem fog példát venni róluk, mert ebből tud pénzt csinálni amit most csinál. Miért kell egy szerencsétlen susztertől elvárni, hogy kabátot gyártson? Kabátért a szabóhoz kell menni. Vagy fizetni a Kickstarter kampányáért, hogy gyártson kabátot)
    (hányszor fogjuk még lefutni ezeket a köröket )