TES
  • cikasz
    Én imádom a Skyrim világát. Sokszor játszottam már vele, de mindig abbahagytam ilyen-olyan dolgok miatt.
    Aztán rátaláltam kull packjára és megint elkezdtem, de az sem volt az igazi. De jött a V2 ami szvsz tökéletes! Legalábbis nekem. Jól néz ki és rengeteget pluszt ad a játékhoz!
    Néha random kivág, de pont nem érdekel.. Sűrűn mentek és nem vesztek annyit, hogy számítana :)

Ezel kapcsolatban kérdezném, hogy van itt aki használja?
    Ha valahol vérzik a karakter (és nem a havira gondolok :D ) azt, hogy lehet elállítani? Tudtam csinálni dunsztkötést, de azt meg nem használja mert azt ijra, hogy kell kötszer! De azt meg nem tudok
    Meg pl a főzésnél azt mondja, hogy keressek tapasztaltabb szakácsokat receptekért , de pontosan hol/kiket vajon?

Az, hogy meg ki milyen nemű karakterrel játszik? Én pl minden játékban a női karaktereket preferálom! Hogy miért?Sokat játszom egy játékkal és ha már a képernyőt bámulom akkor valami szépet lássak :) :D
    Itt a Skyrimben is csak női követőim vannak! ;) Néha csak megállok és beszélgetek velük mert jól meg vannak csinálva, szexik, szépek meg minden :D

Utoljára szerkesztette: cikasz, 2016.07.22. 22:05:47