TES
-
Ahhoz, hogy ezek a dolgok szexuálisan izgassanak, nagyon perverznek kell lenni. Ellenben buli volt a nude Larát négykézláb állítani... Az, aki a szexuális felizgulás, felhorgadást idehozza, az vagy nagyon keveri a dolgokat, vagy extrém perverz... Most is olyan Skyrim van a gépemen, ahol a szereplők fürdenek, le lehet teljesen vetkőztetni, és a járásuk, mozgásuk, páncéljaik szexibbek. ÉS? Semmi érdekes, vagy perverz nincsen benne. Egyszerüen a szépérzékemnek így jobban megfelel. Sokat dob egy valóban szép karaktermodell a játékélményen.
Szerintem itt nem is azzal van baj, hogy változnak a játékok. Telik az idő, változniuk kell. De a fejlődés nagyon sok szempontból sokszor visszalépést jelent. Értem én, hogy egyszerűsíteni kell, (főleg a konzolok elterjedésével) a dolgokat, értem azt is, hogy az új játékoknál már eltolódott a dolog, fejlesztési szempontból, a grafika, a csili-vili irányába. Nem lehet +1-2 évig fejleszteni, hogy néhány hardcore játékos igényeit is kielégítsék. Ugyan akkor, SAJNOS vannak dolgok, amik alig kerülnének pénzbe, időbe... Mégsem foglalkoznak vele. Egy jó történet nem kerül semmibe. Egy jó képességfa szintén, és lehetne sorolni. Egy nem hagyományos, könnyű-nehéz, hanem egy casual-HC csúszka beszerelése sem lenne ördöngösség... Mert itt az a baj, hogy aki elkezdte anno mondjuk a Tomb Raidert, Morrowindet... annak az új részek már csak nevükben egyeznek meg... Semmi közük az égvilágon az eredetihez. Nincsen folytonosság. Nem átalakítani kellene, rebootolni, hanem folyamatosan csiszolni, fejleszteni... az aktuális korhoz igazítani.
Ma nem ez megy. Lenyúlják a régi neveket, és nesze neked, reboot. Mert egy új címet felépíteni költséges. Akár honnan nézem, ez hullarablás, semmi más. Aki pedig tapsikol ehhez, annak csak gratulálni tudok.
Épp ma néztem egy összehasonlítást, aminek az új nfs az egyik résztvevője, és 3 másik autós játék. Ugyan az a típus, hasonló útszakaszon mentek vele, szépen, sorban. Sajna, az NFS egy szégyen. akciókamera, csillogó út, 0 fizika... Ahhoz képest a The crew is egy szimulátor, pedig annak a megvásárlására sem tudom rávenni magam, olyan gagyi. Én még emlékszem, hogy a Porsche Unleashed-et rongyosra játszottam, olyan jó volt... És most? Meg tudja valaki mondani, miért vették ki a fizikát, és helyettesítették script-ekkel? Komolyan kérdem, mert kicsit sem értem... Ez az irány. Akinek ez kell... Tiszteltetem a névjegykártyáját.