TES
  • Although
    Hát igen le se tagadhatod, hogy újságíró vagy. Nem mondtam, ott nincsenek nem a main stream oldalakt követtem, bár mindegy ma már igazad van mert ott is ez megy. A morrowind oldalon. Hiszen már a régiek családot nevelnek és vissza se néznek mondjuk. Az Age of conanba benne volt amit írsz, de quest, sztori szinten messze a legjobb mmo volt. 2012-ig. A groupok meg raidek alap szinten is 1 év volt míg letudtad ha nem hardcore rajongó voltál mint a fekete seregesek. Sajna kisstílű újságíró vagy, nem írtam újkeletű a skyrimnál jelent volna meg sőt már az oblivion alatt brutális szinten eluralta a médiát. Sajnállak egy kicsit téged ezzel töltöd az időd kiforgasd amit mások írnak. Egyes pontokon igazad van. De a lényeg az te is tudod 2002-ben még nem ilyen volt a világ. A miérteken lehet vitatkozni. De ez kb. 2009 vagy a Dragon Age origins után mintha a semmiből egyszerre itt volt és azóta ebben élünk. Valószínűleg nem a semmiből de nem figyeltem rá csak egyszerre itt volt. Az emberek akiket ma is látsz akik sírnak a magyarításért és gyalázkodnak is ha nem kapják meg, olyanok akik Imikét szidják a borderlands forumon, stb, stb. Neked jobban kellene tudnod miről beszélek mert része voltál a forumoknak a kezdetektől ha jól emlékszem, akkor is volt hasonló csak nem ipari méretben. Persze tudjuk a lényeget te körömszakadtáig tagadod amit írok, hogy ez nem jó. Ez van. :)

Ja az Enderal. Egyike voltam akik folyamatosan posztoltak róla. Gáz amit csinálsz, nem miattam nem jut poszt nekik. Pátoszi próbálsz lenni, de hidd el nem miattam nincs érdeklődés. Nem a csöcsökről és a látványról szól, 90% nem érdekel itt senkit ami a sztori és nem a látvány meg a csöcs, ezt jelenti a tömegjáték. Néz rá a morrohunra is ha gondolod, ott is ez van. Ezt neked is tudni kellene. Legalább volt egy kis élet itt is. :) Lecseng minden mert ha nem a minőségi tartalomra mész hanem erre, akkor mindig kell az új, hogy kitömd az érdeklődést, nekünk nem voltak hetente havonta új dolgok, úgy kellett megcsinálni, hogy fél év múlva is élvezzük, ez volt a morrowind. Most jön az Enderal hó végén és újra felteszem a skyrimet és élvezem az amatőrök munkáját mert ma ők is jobbak mint a Beth. Ha Ken ott lenne ez nem történne meg sose.