TES
  • molnibalage83
    OFF

Nekem jelenleg kb. fél tucat sorozat és tucanyi mozifilm vár a sorára. (Pedig elég kevés filmet és sorozatot nézek A Witcher III két kiegjéhez majd hónapok múlva talán eljutok, mert most az alapot tolom végig másképpen, ahogy elsőre. Meg most fullra van húzva, nem kell kompromisszim, van hozzá vasam.

A Baldur's Gate szériára sosem volt időm. Még 2003-ban a II. részt megszereztem, de sose volt rá időm. Aztán a gépen sem futott már. Van EE, azt iknább meg sem vettem... A GoG-on old RPG során bevásároltam egy csomagban szitne az összes régit. IWD, BG, stb. Aztán ott a Pillar of Eternyity és tengap 60%-os leárazáos megvettem a Dragon Age Originas fullos teljes kiadását. Most jön az Enderal.

A BG-hez jó lenne magyarítás. Általáan nem fanyagoldok rá, de azért annak az angolja a PE-vel elég durva.

Emlett röpizek, bringázok és könyv hosszúságú cikkeket írok, fórumozok, stb. És mindenz úgy, hogy hosszú idő után újra van valamiféle tartós párkapcsolatom még kevesebb időm van. Egyszerűen fel nem fogom, hogy hogyan lehet valaki annyira egydült, hogy a Szomszédok szintig zuhanjon...

ON

A Skyrimet anno végigtoltam, soha többé nem vettem elő...