TES
-
Félelmetesen jó a játék a giga moddal... most egy picit volt időm a 4 nap alatt, felmentem 10-es szintig, persze a térkép töredékét sem jártam még be.
Így, hogy nincs automatikus health regenerálódás, egész más taktika kell. Alkímizálok agyba-főbe, mondjuk most még jó gagyi potion-öket, de muszáj. Nagyon jók viszont a kötszerek, mindenhonnan kipucolom az összes lnen wrap-et. Csak ne lennének ilyen dög nehezek...
A minap volt egy flash - bekeveredtem valami boszorkánybarlangba, ahol a Fury osztályú főellenséget eléggé meggizzadva (robbanó túzgolyókat hajigált elég pontosan), és az összes health potionből kifogyva, féldöglötten sikerült levernem. Már akartam is visszatölteni (mivel alvóhely nem volt az egész barlangban), amikor mit lootoltam? Egy health visszatöltő varázs tome-ot!
Komolyan mondom, közel 30 éves számítógépes szerepjáték-történelmem alatt sem sok mindennek örültem még így :)
Pedig már azt hittem, én nem szeretem a kihívással teli játékot, kiöregedtem belőlük stb... de mennyivel más mégis így sikereket elérni!
DB