TES
-
Samurai84 #28551 Nem vagyok a Skyrim modolás szakija,de nekem egy szaros notebookon futott kb. 90-100 moddal gyakorlatilag hibamentesen.
1. Unofficial patchek fel, ez megkerülhetetlen, gondolom fent vannak, SKSE szintén.
2. Kerüld a script-heavy modokat
3. Ha Nexusról töltöd őket, akkor érdemes elolvasni a Bugs fülön, hogy jeleztek-e gebaszt, vannak-e rá panaszok... ha igen, keress más alternatívát (szinte minden főbb cuccnak van másféle verziója)
4. használd a LOOT-ot, ha csak egy hibát is jelez, akkor azzal a moddal valami nem kóser. nekem is írt kb. 9 warningot, de csak mert lusta voltam megtanulni a TES5Edittel cleaningelni... ez nem okoz akkor hibát, hogy pl. kidobjon, de ha errorokat ír az gond lehet.
5. SKSE-vel índítsd a játékot, mert sok script csak így fog működni (ha nem az összes)
6. géped rendben van gondolom.
7. érdemes olvasgatni a modleírásokat, hogyan érdemes telepíteni, mikkel akad össze, mit kell előtte felrakni (requirmentsnél jelzi)
Ha nagyon küzdesz, keress rá a The Journey modpack-ra. Oroszok rakták össze, letesztelték, és csak sok sok GB-nyi adatot kell a Skyrim mappádba másolni, nem kell semmit telepíteni. Kb. 400 mod van benne, mind működik, letesztelték. Szerintem itt is használják páran. Ez ENB-vel fut, tehát viszonylag jó gép kell hozzá.