TES
  • DonnieBrasco
    No, az új gépem teljesítményén felbátorodva, feltettem azt a 450+ modot tartalmazó orosz megapackot (The Journey), és hát igen, egy teljesen új játékom lett.
    Teljesítmény: szabadtéren 25-30 FPS a jellemző, alá szerencsére ritkán esik. Beltereken stabil 35+. Ja igen, és már megint a GPU a szűk, mert az enb-t kikapcsolva stabil 60 FPS kint is :)
    Maga a játék nagyon kemény. Enni-Inni-aludni, cipekedni, stb.. rohadt drága minden, de sokkal több a tárgy is, minden hordó aranybánya (is lehet). Napok óta csak Riverwood környékén mászkálok, 2 fordulóból pucoltam ki egy nord ősi sírt, lassan 6. szintű vagyok, de még mindig a falu környékén bolyongok :) A crafting durván sok ideig tart, nincs több összevissza spammelés, azt gyártom ami kell, mert egyébként az összes kajám megrohad az inventoryban, meg végkimerülök, és a kocsmai alvás is drága... Csak épp elég kiválogatni, a sok száz (ezer?) kraftolható cucc közül.
    Hát erre így egy fél élet is kevés lesz, de hajrá :) Nagyon bejött eddig! És stabil is, egyetlen hátránya, hogy nem SSD-re tettem, így kb. 3 perc mire betölt. Utána viszont elfogadhatóak a töltésidők.
    Lehet, veszek még 8G RAMot...

Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2016.01.25. 14:48:29