TES
-
SaGa #28467 Kifutottam a módosítási időből..
Szóval: ha jól értem, felraktál pár modot úgy, hogy a hozzá tartozó esm/esp fájlokat nem. Így gyakorlatilag csak az erőforrásaikat használod. Vagy van hozzájuk magyarított esm/esp és azt tetted melléjük?
Ha ez utóbbi, annak van értelme, az előbbinek nem sok.
Az utóbbi esetben a Mod Organizerrel a következőket csináld. Tedd fel a komplett modot (pl a Winter is coming-ot, [ez lehet a Közeleg a tél] ebből modból való a favágó fejsze, amit használnod is kell, különben megfagysz az út szélén) a mod organizerrel úgy, hogy bontsa ki a bsa-ját, ha az van neki. Aztán keresd meg a mod könyvtárát a mod organizerben és másold bele a Közeleg a tél esp-jét, az eredetit meg pakold ki az opcionális esp-k közé.
Nem tudom, hogy a magyarításnál magának az esp-nek a nevét is magyarítják-e, ha igen, az elég gáz, mert egy alapvető összefüggést rúgnak fel vele. A bsa fájlokat csak akkor tölti be a motor, ha van olyan nevű esp vagy esm fájl is. Ugyanez igaz a JaySus swords-re is. Ha van JaySus Swords nevű esp, akkor betölti a "JaySus swords" kezdetű elnevezéssel bíró bsa-kat is, ha nincs ilyen, nem tölti be. Ebből simán összejöhet az a probléma, amivel összefutottál.
Szóval: mindegyik magyarított modnak keresd meg az eredeti angol verzióját, telepítsd fel rendesen, kibontott bsa-kkal, pakoltasd ki az opcionális esp-k közé az eredeti esp-t és másold be a mod könyvtárakba a megfelelő magyarított esp-ket. Így biztos nem lesz gondod. Ha csak szimplán kihagysz ezt-azt az alapmodokból, jönnek a láthatatlan tárgyak...
Ez a kézzel kibontogatás is járható, de feleslegesen bonyolítod vele az életed. Az itt leírt módszer biztosan működik és ezzel kell a legkevesebbet melózni.
Mi az a ZF?
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2015.12.30. 08:44:43