TES
-
Először is! Nagyon hálás vagyok a segítségedért! Sajnos igen kevés az ilyen ember.... DE! Azért nem adtam fel!
Nexus-sal kiiktattam az összes modot amit azzal telepítettem. Nexus unistall. Kezelésbe vettem a Mod Organizert és felpakoltam vele a modokat.Próbáltam nem teljesen össze vissza pakolni fel őket. Hála a fordító csapatnak, sok olyan modot is betettem amit eddig nem. A "nincs játék adat" dolgot úgy oldottam meg hogy újracsomagoltam az érintett modokat a felesleges mappák nélkül. Bejött.
Miután felraktam a modokat,átnézettem a LOOT-tal. Volt hiba nem kevés,de nagy részét megoldottam. Ami nagyon nem tiszta,az az a dolog hogy hogyan kell a TS5Edit-tel tisztítani dolgokat. Pl.:Update,Dragonborn,Heartfires,Dawnguard esm-eket. Ezeknél ottmaradt a warning jelzés. Majd a LOOT-tal beállíttattam a helyes plugin sorrendet.
Viszont van egy mod amivel sehogy sem bírok..... FNIS Behavior....ezt nem tudom betenni a többihez. Pedig állítólag jó és sok modnak kell.
+Az OBIS (Organized Bandits in Skyrim),amire azt írja hogy nem támogatott. Ezt a MorrorHun oldaláról töltöttem le. Ez a magyar 2-es verzió. A Nexus-on pedig már 2.02-es van fent,de ugye az nem magyar.
Igazából eddig jutottam a nagy modolásban.
Újfent köszönöm a rám áldozott idődet!
Biztos járnak fel ide a MorrorHun csapatából is,nekik is nagyon hálás vagyok a fordításaik miatt! Nagyon köszönöm!