TES
-
SaGa #28440 Elvben a Mod Organizer képes beimportálni az NMM-rel felrakott modokat. Én mondjuk nem tenném. Fel kell rakni az alapjátékot, a petcheket, a dlc-ket, a magyarítást és az skse-t, meg talán a SkyUI-t, ha használod, mert annak a Mod Organizeres telepítése kicsit szivatós (colt, amikor utoljára néztem). Feltételez egy olyan fájlt, amit neki kellene felraknia, emiatt csak "erővel" lehet rávenni a telepítésre. Ez legyen a kiindulási alap. Minden más modot meg a Mod Organizerrel... Szerintem.
De ez az én heppem, mert pont azért használok Mod Organizert, hogy pontosan lássam, melyik mod mit ver fejbe egy másik modnál, eldönthessem, melyik a fontosabb és azt tegyen a betöltési sorrend végére. A bal oldali ablakban rendezgetve tudod az erőforrások (texturák, hangok, 3D modellek) sorrendjét kezelni, míg a jobb oldaliban az esm/esp fájlokét és a kettőnek nem kell feltétlen egyeznie modok szerint.
Neked nem kell ehhez ragaszkodni, csak megkönnyítené a későbbi módosításokat, ha esetleg újabb karaktert indítanál más modkészlettel, vagy kipróbálnál még néhány modot, amit most még nem.
A "nincs adat a legfelső szinten" hiba a modder hülyesége, mert nem a data könyvtár tartalmát csomagolta a tömörített fájlba, hanem magát a mod könyvtárat. Bökj rá a jobbra mutató nyilacskára a pipa mellett, kinyílik a "fa" és tologasd fel az esm/esp fájlt és az erőforrás könyvtárakat (ha vannak) a "felső szintre" ahol a <data> van, majd az Unofficial Skyrim Legendary.... elől vedd ki a pipát, hogy azt ne tegye föl, mert felesleges.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2015.12.28. 14:53:01