TES
-
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a Dragonborn DLC-vel kapcsolatban. Nem tudom, hogy glitch, bug a dolog, de pár walktrough-t végignéztem és nem tapasztaltam sehol olyat amivel én találkoztam.
Miraak szentélyében Frea kíséretével elvettem az oltárról a Black Book Waking Dreamst, majd ekkor megjelent Miraak, elmondta a monológját a két seeker pedig visszaküldött a "való" világba. Frea javasolta, hogy beszéljünk azt apjával a skaalok falujában. Ez meg is történt, mondta, hogy tanuljam meg az Earth Bend kiáltást, ez meg is történt, utána az Eart Stone-nál használtam ezt. Majd visszatérve hozzá mondtam, hogy pusztítsuk el Miraakot mire odaadta a Black Book Waking Dreams könyvet ami előtte nem volt megtalálható az inventoryban. Ahogy láttam végigjátszásokban ennél a pontnál kellene elindulni a The Path of Knowledge c. questnek viszont ez sem történt meg csak kért, hogy a többi négy követ is legyen szíves megtisztítani.... Ok semmi baj majd biztosan akkor ha végigvittem ezt a Black Bookot. Vagy ha valaki tudja megírhatná miknek kell megfelelni, hogy elinduljon a The Path of Knowledge!
El is kezdtem, eljutok a negyedik fejezetig ahol is a lépcsőről lejövet bemegyek a folyosóra ami két irányba ágazik viszont mind a kettő teljesen visszaszűkül az elágazási pontig. Ebben a végigjátszásban 8:45-nél is ugyanez történik azonban ahonnan beérkeztem ott a folyosó eltolódik. Viszont nálam semmi ilyen nincs. Egy másik vidóban pedig nem szűkül össze a folyosó, minden gond nélkül végig lehet menni rajta. Könyveket összegyűjtöttem azt a kettőt amit az oltárról kellett elvennem, viszont itt megakadtam.
Minek a függvénye a fenti két eset? Legfrissebb verzió van fönn Unofficial Skyrim Legendary Edition Patch szintén. Valamint egy-két mod, de semmi olyan ami gameplayt vagy történetet befolyásolna.
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget.